scuba 15 Napisano Septembar 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee... posle dugog niza BMW-ova rešim ja da probam nešto drugo i krenem da merkam PanEuropean. I ne lezi vraže, nađem jedan 1100 kad mi izleti R65 i tako... Isidore, samo izvoli, tu smo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene danas po moj novi regler i donosim ratluk . Jel ima neki poseban koji volete ili se ne bira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 21, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa orasima... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sa orasima... ;D ;D ;D da nece da im skodi? ipak su to ljudi u godinama?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može samo da im pomogne ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Može samo da im pomogne ;D pomogne?! mislis da njima ima pomoci? ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Može samo da im pomogne ;D pomogne?! mislis da njima ima pomoci? ;D ;D ;D ;D Pa kad stigne med pomoci ce i ti orasi ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas svratio da se javim... neko je pojeo kutiju nebranjenog ratluka : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja. Prvo nije Popsy kriv, kutija je bila mala ali ne brinite ostalo je još dovoljno Drugo, neko je Labos poredio sa kafićem. Ljudi ovo je MNOGO BOLJE, opuštenije imaš osećaj da si deo tog već godinama. Pravo mesto za odmor mozga i normalan razgovor i ponašanje. Nema foliranja i pokazivanja. Što bi rekli, Znači brate do kokošijih proizvoda Treće, napokon mogu da se vozim po noći. ST je dobila regler. Četvrto, jedva čekam petak da odem opet zbog krašića. Peto, nema peto samo pohvale za Labos ps. Poposy hvala za savete, nadam se da se vidimo uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koja ste Vi trudnicka gerijatrija..pa deca ce imati nocne more Gerijatrija Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije Gerijatrija je grana medicine, koja se bavi promovisanjem zdravlja i prevencijom i lečenjem oboljenja starijih lica. Izraz dolazi od reči "geri" (stari) i "jatros" (lekar). Gerijatrija se razlikuje od gerontologije, koja proučava sam proces starenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajce, izgleda da si zaboravio kada si zadnji put trco` i piso` ;D Scubicu, sledeci put kad budes potkivao zabu, prvo je baci u vrelo ulje barem 5 min ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dzaba.. opet se smejem kad vidim vase njuske ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je za MEDALJU. Trebalo bi je uramiti i pokazivati deci kako izgledaju NESMORENI ljudi. Tri put ura za momke u (skoro) špilhoznama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Slika je za MEDALJU. Trebalo bi je uramiti i pokazivati deci kako izgledaju NESMORENI ljudi. Tri put ura za momke u (skoro) špilhoznama. +1...Potpisujem... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je slikano kod Nesketa u Lipovcu, u njegovom dvorištu. Ja prisustvovao. Zamislite kako je bilo meni, kada sam to video UŽIVO!! Pet dana nisam redovno spavao.... STRAŠNO!! ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prisustvovao toj nemiloj sceni.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 23, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nas je jos prisutnih,samo nismo hteli da kvarimo kadar ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Naravno... mi lepi smo se sklonili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6103 Napisano Septembar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vidite kako Kum Rale pravi specijalni šraf za ST bez struga Umetnost! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6103 Napisano Septembar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je kum ovde ;D Nego, nabaviste li vi drva, ogrev? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte..moze neko i u dlan da mi pogleda p.s. Pa mogao bi debeli u tvoju bananoladnjacu da potovaris koji metar drva ;D Sutra rece dolazis? I ako su se tebi ogadila banane..donesi koji karton vamo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ako može neko od vas da pomogne,potreban je drugaru regler za motor Yamaha dragstar 1100 2001godište.Nemožemo nigde da ga nađemo.Pomoć!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6103 Napisano Septembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako može neko od vas da pomogne,potreban je drugaru regler za motor Yamaha dragstar 1100 2001godište.Nemožemo nigde da ga nađemo.Pomoć!!! Ako je sa 5 ili 6 žica odgovara Joškin regler, kontaktiraj ga na pp i rešićeš problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...