jager 3445 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, moraš ti da mi pokvariš veselje Heh, ne znam odgovor, ali ti je pitanje dobro u svakom slučaju. Možda vredi žrtvovati jedan ventil, pa probati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uključiti ga na multivibrator i ostaviti da drnda nedelju dana pa da vidimo da li diKtuje? Može. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 25, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ce to da se rasklima na AfriKi od vibracija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan NEĆE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ček' malo da vidimo utiske pa da komentarišemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uključiti ga na multivibrator [...] al će čudno da ga gledaju u sex shopu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 27, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kako zaveje,tema odmah zamre Nadam se da se sledece nedelje vidimo,pa da razvucemo instalaciju po labosu! Ima da bude akcija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Eto stigoh u KG. No nebicno sto sutra ne dolazim kod majstor Rajka i Scube, na jutarnju kaficu.Poydavite tamo sve, limenog i Bucu, kao i ostale posetioce.Rale , alarm ubija i da znas da sam narucio prednju gumu. Do skorog vidjenja, Misko-Prestige. PS> dolazim sa poslasima kao sto sam i obecao, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan rajko, alarm je super ali imam jedan mali problem-unuk je ukapirao kako se aktivira, pa me ubi .Ali sta ces kad je moj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano April 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi ga deka, pametnicu malu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dok su neki na Avali, neki smo montirali okolooklopni zemljoodbijač Veliko hvala KumRaletu na zaista pedantnom i vrednom radu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Češe, mog'o si i neku sličicu da turiš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puuuuuuuuno, puuuuuuuuuuuuuno kumu Raletu koji mi je iskusno sredio rollbar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eto,kada zena nesto uzme pod svoje!!! ko bi rekao da ce od ovoga TA na kraju ipak biti motor!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the serb 0 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neki koi znaj da mi namesti bobinu na KLR TENGAI!Imali taki u taj servis? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Maj 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Će se nađe, sam0 donesi oriđinale boMbinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Promasih temu Cika Rajko jel moze ovako nesto da se nabuzdi? A ovo? Ako moze eto mene u Labs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Maj 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Đidaj se na kafu pa da smislimo ekšn. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 4, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce morati pasti i neko programiranje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce morati pasti i neko programiranje... ti se spremi da mi led-ujes ceo bajk samo da smislim finanasije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Maj 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eee moj Vlado, on samo napravi komponente a ja se uvek ubijem oko ugradnje i montaže...cccc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 4, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A što tebe Vlado nema nikad napolju na udisanju dima nikotinskih štapića kad je prolazim onuda? Samo ti vidim parkiran kontinenAt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A što tebe Vlado nema nikad napolju na udisanju dima nikotinskih štapića kad je prolazim onuda? Samo ti vidim parkiran kontinenAt Pa zastani i reci da me pozovu ako neces da istrosis poene na mobilan aparat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 4, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Heh "poJeni" na mobilan aparat Nisu poJeni nego se mislim, ako nisi na pušenje znači da radiš pa neću da te ometam u kreiranju. Nema smisla da te cimam u nevreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...