Dzambo 84 Napisano Decembar 13, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti, jel radite danas? Svratio bih da Vas vidim i da se obezbedim za deda-mraz odelo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 13, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Radimo, radimo. Sigurno ćemo biti tamo posle podneva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 14, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Velikim naporima i dobrom organizacijom, savladan je i jedan od najljucih neprijatelja .. Touratech je preimenovan u => Labotech Hvala laborantima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eh da, na ne zaboravim, Hitman je juče postao kum Laboratorije jer je dao ime našem proizvodu i krstio ga Labotech. Meni de to dopalo tako da smo usvojili taj naziv. Fala Kume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude Labavotech. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću i ja jedan labotech. Kada mogu da dovezem makinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 14, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Svi strucnjaci sa slika su ucestvovali u izradi nosaca, neki su savijali sipke, pravili kalup i varili, gledali da li stoji u osi, a neki sam pridrzavao motor. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude Labavotech. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hoću i ja jedan labotech. Kada mogu da dovezem makinu? Odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra oko podneva Vam stižem sa makinom i ratlucima. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Skip the ratluk, please Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zašto skip? Ima dece koja volu rahatlokum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Od ratluka ćete biti debeli i ružni kao ja. Pa sad izvolte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A od kog ponedeljka cu ja da dodzem da red? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čim svane taj ponedeonik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neki dan? Raskantavajte mi bre masinu..dok nije zavejalo do ociju.. inace osta do proleca.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, ja i moj tocak jel bilo juce sta, tj jel se rade silet blokovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Od ratluka ćete biti debeli i ružni kao ja. Pa sad izvolte Opaaa! Znaci smrsacu! Dolazim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 14, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hitman je juče postao kum Laboratorije Ima li mesta za toliko kumova u onoj prostoriji ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 14, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude Labavotech. Trebalo je da stavis ovog . :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa moj Lavabotech? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Svi strucnjaci sa slika su ucestvovali u izradi nosaca, neki su savijali sipke, pravili kalup i varili, gledali da li stoji u osi, a neki sam pridrzavao motor. :D Od mnogo babica obično budu kilava deca... No, ovo je izgleda izuzetak koji potvrđuje to pravilo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 16, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde i ja da se "upisem" u ovu temu radi lakseg pracenja. Ova tema mi je "ubila" 3-4 sata i pored dosta osmeha videh gde se u Bgd desava nesto lepo i korisno. Kada budem u Bgd, ako mi vreme dopusta, poseticu vas. Pozdrav svim laborantima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 16, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Biće nam drago druže da dođeš, tu je kafa, ratluk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana se dogovorim sa Hitmanom da zajedno odemo u Laboratoriju i poručimo dva kompleta nosača bočnih kofera za afrike RD07(A). Kako ja već imam original Touratech Zega kofere i nosače za RD03, skontao sam da je najbolje (i najjeftinije) da mi Laboranti naprave identičnu kopiju Touratechovih nosača za RD07 na koje ću da jednostavno nakačim postojeće kofere i pičim. Hitman će sebi da napravi i kofere po uzoru na Zege. Elem, Hitman ne bude lenj, pa od Goše (HVALA GOŠO )pozajmi original Touratech-ove nosače za Zege, kako bi ih naši Laboranti prekopirali 1/1. Scuba i Ratko ih napraviše 1/1, samo još bolje i ja odoh juče sa afrikom i jednim mojim koferom da probamo kako sve to čuči. I iznenadimo se! Neće Touratech kofer sa RD03 na Labotech nosače za RD07 - ali isto tako neće ni na original Gošine Touratech-ove nosače za RD07! Ma ni u ludilu. Odstupanja su u centimetrima! Zaključak - Touratech na svoje kofere ne postavlja kačenje na iste pozicije! Touratech za pravljenje svojih nosača za Zege ne koristi šipke iste debljine! Mislite o tome! Danas sam ponovo otišao do Laboratorije i odneo oba moja nosača za RD03 koji će da se preprave tako da mogu da se nakače na RD07, što je jednostavnije nego da se postojeći Labotech raskupusaju i iskombinuju sa mojim starim nosačima. ...tako da u Laboratoriji stoji par nosača Touratech Zega by Labotech za RD07(A) i čekaju afrikanca koji ima Zege za RD07(A) ili želi da pravi i kofere po uzoru na Touratech. Ja mogu reći samo to da pre nego što sam se odlučio da pravim nosače u Laboratoriji preduslov sa moje strane je bio da nosači po kvalitetu materijala, varenja i lepoti ne zaostaju za originalima, jerbo planiram da sa njima putujem daaaalekooo . Ispalo je da su Labotech-ovi čak u prednosti u odnosu na Touratech pošto su cevi koje se koriste nešto deblje i jače od onih koje koriste Nemci. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...