Jump to content

Moto Zajednica

Moto servis Laboratorija

Recommended Posts

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Velikim naporima i dobrom organizacijom, savladan je i jedan od najljucih neprijatelja ..

Touratech je preimenovan u => Labotech 0takoje.gif

Hvala laborantima 1care.gif

404.jpg

404.jpg

3tVdN_image338h.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Eh da, na ne zaboravim, Hitman je juče postao kum Laboratorije jer je dao ime našem proizvodu i krstio ga Labotech. Meni de to dopalo tako da smo usvojili taj naziv. Fala Kume :)

• Architect, 339 postova
  • Motocikl: Hornet S

:lol: :lol:

Svi strucnjaci sa slika su ucestvovali u izradi nosaca, neki su savijali sipke, pravili kalup i varili, gledali da li stoji u osi, a neki sam pridrzavao motor. :D :D :D

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Pa neki dan?

Raskantavajte mi bre masinu..dok nije zavejalo do ociju..

inace osta do proleca..

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

:lol: :lol:

Svi strucnjaci sa slika su ucestvovali u izradi nosaca, neki su savijali sipke, pravili kalup i varili, gledali da li stoji u osi, a neki sam pridrzavao motor. :D :D :D

Od mnogo babica obično budu kilava deca...

No, ovo je izgleda izuzetak koji potvrđuje to pravilo.. :D

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

'Ajde i ja da se "upisem" u ovu temu radi lakseg pracenja. Ova tema mi je "ubila" 3-4 sata i pored dosta osmeha videh gde se u Bgd desava nesto lepo i korisno. Kada budem u Bgd, ako mi vreme dopusta, poseticu vas.

Pozdrav svim laborantima :takoje:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

Pre par dana se dogovorim sa Hitmanom da zajedno odemo u Laboratoriju i poručimo dva kompleta nosača bočnih kofera za afrike RD07(A). Kako ja već imam original Touratech Zega kofere i nosače za RD03, skontao sam da je najbolje (i najjeftinije) da mi Laboranti naprave identičnu kopiju Touratechovih nosača za RD07 na koje ću da jednostavno nakačim postojeće kofere i pičim. Hitman će sebi da napravi i kofere po uzoru na Zege.

Elem, Hitman ne bude lenj, pa od Goše (HVALA GOŠO :takoje: )pozajmi original Touratech-ove nosače za Zege, kako bi ih naši Laboranti prekopirali 1/1.

Scuba i Ratko ih napraviše 1/1, samo još bolje :takoje: i ja odoh juče sa afrikom i jednim mojim koferom da probamo kako sve to čuči. I iznenadimo se! :zbunjen: Neće Touratech kofer sa RD03 na Labotech nosače za RD07 - ali isto tako neće ni na original Gošine Touratech-ove nosače za RD07! Ma ni u ludilu. Odstupanja su u centimetrima! :staa2:

Zaključak - Touratech na svoje kofere ne postavlja kačenje na iste pozicije! >:( Touratech za pravljenje svojih nosača za Zege ne koristi šipke iste debljine! Mislite o tome!

Danas sam ponovo otišao do Laboratorije i odneo oba moja nosača za RD03 koji će da se preprave tako da mogu da se nakače na RD07, što je jednostavnije nego da se postojeći Labotech raskupusaju i iskombinuju sa mojim starim nosačima.

...tako da u Laboratoriji stoji par nosača Touratech Zega by Labotech za RD07(A) i čekaju afrikanca koji ima Zege za RD07(A) ili želi da pravi i kofere po uzoru na Touratech. Ja mogu reći samo to da pre nego što sam se odlučio da pravim nosače u Laboratoriji preduslov sa moje strane je bio da nosači po kvalitetu materijala, varenja i lepoti ne zaostaju za originalima, jerbo planiram da sa njima putujem daaaalekooo :moto3: . Ispalo je da su Labotech-ovi čak u prednosti u odnosu na Touratech pošto su cevi koje se koriste nešto deblje i jače od onih koje koriste Nemci. :takoje::takoje::takoje:

• Podržavam 5

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja