SHONED 022 7 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kakve su kacige ove marke/uopsteno i da li ima kod nas da se kupe?cene i slicno/hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 24, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Lazer Vertigo Samourai, meni se super pokazala. Jedina mana koju sam joj nasao je da kais koji se kopca ispod brade je suvise duboko postavljen, blizu grla, pa mi je to smetalo dok se nisam navikao. Pretpostavljam da je tako uradjeno jer ima wisper (onaj deo ispod brade koji smanjuje buku u kacigi). Platio sam je 70e na popustu u Louisu, inace je 140e http://www.louis.de/_20175ae6c8d86acba856977da451af2df8/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=204507&anzeige=0 Ista ovakva samo je druga sara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...