ojsfajl 393 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan serija 1 -9 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vi kola vozite kada vam ova boja odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vi kola vozite kada vam ova boja odgovara a lazes,da cemo pasovati nalepnice sa bojom auta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vi kola vozite kada vam ova boja odgovara a lazes,da cemo pasovati nalepnice sa bojom auta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zato ima u "VIR-u" da se kupe nalepnice u vise boja, mislim na ove BJB. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Besomaru, i ja glasam za seriju 3 mada ni ostale nemaju greske. Ko sto neko rece bilo bi dobro da se lepe iznutra. A ideja da svaki tip motora ima svoj logo mislim da i najizbirljivijima ne daje mnogo prostora da se zale i bune. 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uvek ce neko da njake..kome se bre ne svidja ne mora da lepi i u pm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma uvek ce neko da njake..kome se bre ne svidja ne mora da lepi i u pm! Vlajko druze, nemoj tako, daj bar jos dve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ove nalepnice treba uraditi u roze i beby plavoj boji, i da izadju iz stampe 10.10.2010. Taman za paradu! ;D ;D ;D :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Kad niko nista nece, evo ja cu.... Znaci ideja je da se svaka serija stampa kompletna , pa ko sta voli nek izvoli... Cak se moze dodati bilo sta kao sto se u nekim serijama vidi, samo je bitno da je podloga ista i prepoznatljiva... Serija 1: (vec sam je kacio na pocetku) Serija 2: Ideja je da izgleda kao one (srb) nalepnice za drzavu... Serija 3: Stit, i u stitu grafika.... Serija 3++: Stit, grafika i malo slova... Serija 4: Drugi oblik stita.... Serija 5: Neko moje filozofiranje na temu (modifikacija neke slike sa neta)... Licno glasam za seriju 3 (bez slova).... Jednostavna, prepoznatljiva... a i 2.serija je ok.... ili prva... a cak i cetvrta ;D Ne bi lose bilo da se stampanje pored klasicnih nalepnica sto se lepe spolja odradi tako da se moze lepiti i iznutra na staklo npr. cak bi to po meni najbolja varijanta bila... A ne bi bilo lose da se obe odrade... aj posalji mi seriju 3 u krivama, pa cu da odradim kod ortaka! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14501 Napisano Septembar 13, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan aj posalji mi seriju 3 u krivama, pa cu da odradim kod ortaka! pozdrav cuvajte se krivina mogu da budu nezgodne ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 13, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ove nalepnice treba uraditi u roze i beby plavoj boji, i da izadju iz stampe 10.10.2010. Taman za paradu! ;D ;D ;D :D ;D do 10.10. će se i dalje voditi rasprava ;D možda stignu za 11.11.2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su sve te serije... samo nekako nema smisla, ne piše tekst na srpskom!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 13, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја нећу да лепим, и овако ми кола изгледају ко вашар, једна бела налепница, једна жута сад ова...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ја нећу да лепим, и овако ми кола изгледају ко вашар, једна бела налепница, једна жута сад ова...... ;D ;D ;D Sto? Da ti mozda nisi za ili ne daj Boze protiv??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sacemo da mu izlepimo prozore vrata..i centomilegradi ;D Hejter jedan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 13, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sacemo da mu izlepimo prozore vrata..i centomilegradi ;D Hejter jedan ;D Уф, ти знаш де паркирам ауто.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Septembar 13, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan opa, nisam bio na netu par dana i.. svaka čast, neko je prozivao nas izbirljive, pa taj sam i nemam zamerku, i lepa mi je kontura čopera ^_^ jedino je lepše BAJKER od BIKER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan tek sam sad video ovu temu, pa me samo zanima da li je bilo sta oko ovih nalepnica, da li su radjene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Octobar 28, 2010 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Kad niko nista nece, evo ja cu.... Znaci ideja je da se svaka serija stampa kompletna , pa ko sta voli nek izvoli... Cak se moze dodati bilo sta kao sto se u nekim serijama vidi, samo je bitno da je podloga ista i prepoznatljiva... Serija 1: (vec sam je kacio na pocetku) Serija 2: Ideja je da izgleda kao one (srb) nalepnice za drzavu... Serija 3: Stit, i u stitu grafika.... Serija 3++: Stit, grafika i malo slova... Serija 4: Drugi oblik stita.... Serija 5: Neko moje filozofiranje na temu (modifikacija neke slike sa neta)... Licno glasam za seriju 3 (bez slova).... Jednostavna, prepoznatljiva... a i 2.serija je ok.... ili prva... a cak i cetvrta ;D Ne bi lose bilo da se stampanje pored klasicnih nalepnica sto se lepe spolja odradi tako da se moze lepiti i iznutra na staklo npr. cak bi to po meni najbolja varijanta bila... A ne bi bilo lose da se obe odrade... aj posalji mi seriju 3 u krivama, pa cu da odradim kod ortaka! pozdrav Nisam ovo pratio vec dugo... Nije u krivama, sve je u Photoshopu radjeno... Jedino takav neki photoshop-friendly format.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...