Miki_954 78 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao platna koja suzava otvor auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MACHINE_FREAK 1 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh skidam cim bude toplo vreme.Imam jos jedan pitanje...Kako mogu da vidim koji CDI unit imam?Zato sto mi se RC ventil ne otvara i ne radi mi ono sto pokazuje na koliko se obrtaja vrti motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan CDI se nalazi u repu motora, da bi video koji je moras da skines citavu plastiku sa repa. Ako je tvoj NSR prigusen na njemu ce biti oznaka CI639 a ako nije onda je CI626. Ukoliko je CI639 javi mi se na PM pa cu ti objasniti sta treba da uradis. To sto ti ne radi obrtaljka i RC Valve je povezano. Najverovatnije neka zica nije dobro povezana(verovatno na CDI-u). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MACHINE_FREAK 1 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na kutiji od cdi unita ne pise nista izgleda da je promenjena....Slikao sam je ali ne znam kako da okacim slike....a na el. motoru kao da nesto nedostaje sa donje strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...