dencse 0 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavih ovo u oglase,ali vidim da se i ovde postavljaju oglasi fotoaaparata.....pa rekoh.........elem prodajem ili menjam za manji .....gabaritno manji,jednostavno neće supruga nigde da ga nosi...oće nešto što će da joj stane u torbicu.... kupljen prošle godine,jako malo korišten,ima sve kablove,kaiš...uz njega dajem 2 seta sanyo baterija sa punjačem,lowerpro torbicu,memorijsku karticu transcend 2gb...... znači treba mi nešto manje,naravno sličnog kvaliteta....canon,nikon,ili može i keš.......sad što se cene tiče,ne znam koliko se tako nešto kreće trenutno,ja sam ga sa sve torbiicom platio 37000,ali i prošlo je vremena od tada,pa neka neka početna cena bude 20000,a već će se javiti neko sa merodavnom cenom SPECIFIKACIJA - Canon PowerShot S5 IS Osnovno Naziv Proizvođač : Canon Model : PowerShot S5 IS Aparat Dimenzije : 117x80x78 mm Težina : 550 grama Tip : Compact Viewfinder : EVF Dijagonala ekrana : 2.5 " Rezolucija ekrana : 207000 px Dodatno : Blic, Stabilizacija slike, Optika Senzor Rezolucija : 8.0 MP Tip : CCD Objektiv Aperture : F 2.7-3.5 Optički zum : 12 X Digitalni zum : 4 X Rezolucije Slike maksimalna : 3264x2448 px Slike ostale : 2272x1704, 1600x1200, 640x480 px Video : 640x480 px Ostalo Memorija Podržane kartice : MMC/SD Baterija Tip : AA Broj : 4 kom. Povezivanje Portovi : USB, Video izlaz, a ukoliko neko planira,da ga naprednije koristi,tj da ga nosi po terenu,prodao bih takođe i archos 160gb internet tablet http://www.touchtabletpc.us/the-archos-7-160gb-internet-touch-tablet/ to sam uzeo radi brzog prebacivanja slika....ima wifi,2.0usb,160gb hard,touch screen,torbicu,10ak sati baterije..... naravno i cena bi bila druga....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski aparat preporuka za onog ko ga kupi ... ja sam ga skoro kupio i prezadovoljan sam sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan koja bi bila cena samo za tablet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo tablet 230...u kompletu 400....mislim da je fer cena,tablet je skroz nov,nije pošteno ni formirana baterija(jedno punjenje od 12 sati),a ne koristim ga preterano tako da nikako da mu ispraznim bateriju....od opreme ima i "dvr station" znači priključak za tv,da se može gledati na tv-u,ali i direktno snimati sa tv-a na hard..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jos dva pitanja javno: Broj telefona? Lokacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan temerin,pored n.s 0694510696 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan aparat...sretno buducem vlasniku....imam s3 i ludilo je...a tek s5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...