Jump to content

Moto Zajednica

Sutomore 2010

Recommended Posts

• Zainteresovan, 448 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X

bio,vido,nikad vise .... najgore turisticko mesto koje sam ikada posetio...plaza je katastrofa,more prljavo,na sve strane se nesto gradi,imas jednu ulicu u kojoj se sve nalazi..hoteli,butici,samoposluge sa brkatim kasirkama.... neljubazno osoblje hotela (7 dana narucivao budjenje za dorucak..ni jednom me nisu probudili.... a ko ce se jado penjati na 2 sprat :).... jedina svetla tacka je bio jadni magarac sa kojimi se turisti slikaju

slag na tortu je 15-ak brodica koji ti na plazi probijaju usi s megafonima.... plava spilja,zuta spilja itd.......  

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

bio,vido,nikad vise .... najgore turisticko mesto koje sam ikada posetio...plaza je katastrofa,more prljavo,na sve strane se nesto gradi,imas jednu ulicu u kojoj se sve nalazi..hoteli,butici,samoposluge sa brkatim kasirkama.... neljubazno osoblje hotela (7 dana narucivao budjenje za dorucak..ni jednom me nisu probudili.... a ko ce se jado penjati na 2 sprat :).... jedina svetla tacka je bio jadni magarac sa kojimi se turisti slikaju

slag na tortu je 15-ak brodica koji ti na plazi probijaju usi s megafonima.... plava spilja,zuta spilja itd.......  

to za osoblje nema veze sa sutomorem vec sa komplet crnom gorom. Meni je sutomore skroz ok i bas mi je do jaja sto je sve u jednoj ulici. Uvek sam se u sutomoru lepo proveo na letovanju,ali me herceg novi nece vise videti. Sutomore kakvo god da je ali bar ima plazu sa peskom...a u herceg novom se suncas na betoncini.

• U prolazu, 34 postova

organizator u skupa u sutomoru nije motorista,i covjek pravi skup samo da bi zaradio ,prosle godine na skupu ga zamalo nisu umlatili i to momci iz susjednog grada.

na skupu se izbjegava pucanje jer je u skup u centru sutomora a ima mnogo turista.za ove dvije godine sto sam bio tamo nije bilo nikakvog rucka koji svake godine stave u brosuri.

jedina svijetla stvar je sto je na moru,pa ljudi dodju 2-3 dana i okupaju se .

jos jedna losa stvar je sto bukvalno ne postoji kamp jer tu moze stati ukupno 10 do 15 satora i to ih pola bude na nekoj betonskoj terasi.

moje misljenje je da se ne isplati doci na ovakav skup pogotovu prevaliti vise od 100km ,meni je tu na 10 km pa cu otici samo na kratko da vidim sta ima.

ko nevoli sutomore moze doci u petrovac ,to je 10km i manje od sutomora,gdje dolaze samo porodicni ljudi i mir je ,takodje ima dvije plaze pjeskovite koje su odlicne za kupanje.

a smjestaj u septembru se moze naci malo visocije oko 6-7e a nize oko 10e po osobi.

takodje u buljaricama ima jedan veoma lijep kamp.

po meni je mnogo bolja opcija moto skup u ulcinju koji je slabo posjecen od strane Srba a mnogo je dobro mjesto ,momci iz kluba pirates koji organizuju skup veoma ljubazni i gostoprimljivi.takodje skup se pravi na plazi,bina izmedju plaze i sume a u sumi je kamp.ali taj je skup pocetkom sezone tj u junu.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Moto Skup ne organizuje moto klub nego neki privatnik!? ??? WTF?

Nas 3 krecemo motorima za CG i nismo ni planirali da ostanemo u jednom mestu duze od 3-4 dana. Saracemo svuda po primorju. Malo ovde, malo onde...

Kolko je ulaz na skup?

• U prolazu, 34 postova

ulaz je ranije bio 5e.

moto skup organizuje jedan procelavi covjek koji ne vozi motor.

oni sebe pominju kao noku moto organizaciju Loyd  , ili moto kamp loyd

pominju i neki moto klub ali nikog od clanova jos nisam ni vidio ni upoznao

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

pa zar ne organizuje onaj biciklista svaki put .. onaj shto vozi ficu i farba ga valjkom ispred tehnichkog svake godine  ::)

• Svrati ponekad, 354 postova

to za osoblje nema veze sa sutomorem vec sa komplet crnom gorom. Meni je sutomore skroz ok i bas mi je do jaja sto je sve u jednoj ulici. Uvek sam se u sutomoru lepo proveo na letovanju,ali me herceg novi nece vise videti. Sutomore kakvo god da je ali bar ima plazu sa peskom...a u herceg novom se suncas na betoncini.

haha,da l nisi bio mozda ovu zadnju sedmicu u HN.Crn motor SA table i stalno si nosio prsluk a i kacigu do pola nabivenu na glavu po nekad. 8)

ako si to ti,par puta sam razmisljao da te gadjam hladnim nikom na Savini ;D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

haha,da l nisi bio mozda ovu zadnju sedmicu u HN.Crn motor SA table i stalno si nosio prsluk a i kacigu do pola nabivenu na glavu po nekad. 8)

ako si to ti,par puta sam razmisljao da te gadjam hladnim nikom na Savini ;D

nisam ja ali znam ko je ako je prsluk MK.CIVIJA

• Svrati ponekad, 108 postova

pozdrav svim bajkerima,ove godine sam letovao u sutomoru i svih 13 dana sam proveo u moto klubu LLOYD gde samm se hranio kod njih u restoranu pa tako i dosao do gazde i par informacija.moto skup pocinje 10 i traje do 14 septembra.gazda najavljuje lud provod i nezapamcenu zurku,samnom su bili i momci iz MK ADRENALIN PECINCI i LA MOTO LAZAREVAC koji su odusevljeni gostoprimstvom svih nas.sta da kazem mozda neko od nas sa bjb  ima stvarno lose iskustvo sa njima ali u to necu da ulazim jer su momci i sam gazda po meni ok likovi.imam i par slika sa celom ekipom iz MK LLOYD pa cu okaciti  ovih dana.ako neko ide na moto susret neka se javi ja idem sigurno,ako dotle ne registrujem motor idem autom pa mogu poneti nekome stvari i ici u grupi zajedno sa vama.pozzz svima ;)

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Bio na letovanju,vozanju, provodu u CG i Sutomoru i vratio se dve nedelje pre susreta,a rani godina sam uklapao godisnji,letovanje i posetu susretu na koji vise necu ici kao i mnogi motoristi iz Srbije koji su isli prethodni godina.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

sledece godine ce se praviti skup u petrovcu ,u isto vrijeme kad i u sutomoru .

i bice pravi skupa ne ovo u sutomoru

jesi li iz petrovca? 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja