ZORAN KS 5 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju ispravan displej i polovan za PIAGGIO X9 (182ccm iz 2002. god.)? (Ili mogucnost da mi oporavi displej koji savki put kada se da kontakt prikaze batt i resetuje kilometrazu, pokazuje 99999,8km i nastavlja da broji dalje, a sve ostalo pamti-max. brzinu, datum, vreme...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan otvori i slikaj mu iznutricu i okači ovde fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je kod majstora na dodatnom pregledu i resavanju ovog problema. Samo da uzmem moj aparat od drugara i krecem u slikanje. Nadam se da stizem danas. Ako je potrebno nesto specificno, a moze da mi kaze majstor bez slikanja, samo mi re recite sta je to pa ga zovem i odmah javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...