mrxfon 1495 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, odlomio mi se tegic sa rucke i moze da se zavari. Da li znate nekoga sa Karaburme ili Mirijeva ko moze to da zavari, nije komplikovano. U petak vece idem na put pa mi do tad treba. Pomagajte, iako je to mali deo, bas je tesko voziti bez jednog tega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Laboratorija kod Scube u Višnjičkoj, bivši kombinat Sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, odlomio mi se tegic sa rucke i moze da se zavari. Da li znate nekoga sa Karaburme ili Mirijeva ko moze to da zavari, nije komplikovano. U petak vece idem na put pa mi do tad treba. Pomagajte, iako je to mali deo, bas je tesko voziti bez jednog tega. mozda zvuci glupo,ali za prvu pomoc skini i drugi dok ne resis problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko broj Scuba-in? Bane, ajd malo blize objasni gde je taj kombinat? Nije mi resenje da skinem drugi jer kad stavim rukavice i ako nema tega, rucka je mala i moze lako da mi ruka sklizne sa rucke ako naletim u krivini na neravnine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...