Dallape 220 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Dr650 1997 godiste za 2500 evra sa kompletnom opremom i u extra stanju presao 18000, SVE je na njemu NOVO, zamenjeno , spisak je podugacak,da ne nabrajam , od guma , lanca akumulatora , plocica, generalke, farban je kod Zvonka u Trsteniku radi estetike itd, itd.... 064/6164868 Kragujevac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike motora.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace motor i auto se nalaze u Kragujevcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je pala..2300 evra za motor ili dajem moj motor uz moju doplatu za Stroma dl650 ili slican motor novijeg datuma3-4 godine..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako da napisem a da se bar jos neko zainteresuje da pogleda, motor je kao nov jer je sve na njemu uradjeno,.Radio sam ga za sebe i ulozio dosta novca, avaj, ne bitno, prodajem ga jer mi treba novac za stroma ili TA ...... cenio sam ga 2300 ali spusticu cenu za ozbiljnog kupca, uz motor racunam da dam i svu opemu, kao npr, top-case kofere "givi". Nema NIKAKVOG ulaganja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jbg situacija u Srbiji je takva da motor prodaje cena a ne ono sto je ulozeno u njega. Bez uvrede i da ne mislis da ti vredjam motor ali taj model DR-a nema bas neku cenu. Kao prvo ja ne znam da u 97 godini postoji RSE model kao tvoj vec samo SE koji je totalno drugaciji. Koliko sam ja upucen zadnji mode RSE-a je napravljen 95.godine. Moguce je da gresim ali mislim da sam u pravu. Kao drugo moj dobra drugar je kupio perfektan dr650SE 97 god za 1500e. Nista zlonamerno samo da ti pomognem ako se razmisljas zasto se malo ljudi interesuje za tvoj motor. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti na mestu Gavrolini a ne odmah krenuti po pljuvanju oglasa. Stvarno je situacija zajebana jednostavno nema para pa su motocikli jeftiniji nego na zapadu,ljudi skidaju cenu do besvesti. Nego pitanje je: Ima 18000 km a naveo si da je uradjena generalka??? Ili nisam razumeo najbolje... Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan jbg situacija u Srbiji je takva da motor prodaje cena a ne ono sto je ulozeno u njega. Bez uvrede i da ne mislis da ti vredjam motor ali taj model DR-a nema bas neku cenu. Kao prvo ja ne znam da u 97 godini postoji RSE model kao tvoj vec samo SE koji je totalno drugaciji. Koliko sam ja upucen zadnji mode RSE-a je napravljen 95.godine. Moguce je da gresim ali mislim da sam u pravu. Kao drugo moj dobra drugar je kupio perfektan dr650SE 97 god za 1500e. Nista zlonamerno samo da ti pomognem ako se razmisljas zasto se malo ljudi interesuje za tvoj motor. Sigurno 1997 godiste. Taj model se pravio tad , postoje na suzukijevom sajtu opisi modela.uostalom postoje papiri za to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti na mestu Gavrolini a ne odmah krenuti po pljuvanju oglasa. Stvarno je situacija zajebana jednostavno nema para pa su motocikli jeftiniji nego na zapadu,ljudi skidaju cenu do besvesti. Nego pitanje je: Ima 18000 km a naveo si da je uradjena generalka??? Ili nisam razumeo najbolje... Sretno sa prodajom! Generalka u smislu celokunog sredjivanja....a ne generalka motornog dela.Nisam se lepo izrazio tad kad sam pisao, ali u pravu ste kad navodite probleme u kupovini slazem se da motori idu u bescenje i da je prodaja ravna nuli. Jedino se ne slazem sa konstatacijom da motor ne vredi, JA znam da vredi toliko, ali boze moj svi mi imamo pravo na misljenje.Za nekog kome treba motor da vozi i ne misli neki evro vise nece biti problem. Tako bih i ja uradio, a pre svakog komentara ipak bi pogledao motor uzivo.Uzgred cenu bih svakako spustio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da se ljutis...sam si napisao i trazio savet sta jos da napises da bi se neko zainteresovao. Ja sam izneo svoje misljenje ,zasto mislim da je slabo interesovanje za tvoj motor. a sto se tice godista evo zasto mislim da sam u pravu da je taj model pravljen od 92 do 95. http://www.suzukicycles.org/DR-series/DR650.shtml Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da se ljutim,da me poznajes znao bi da se skoro nikad ne ljutim, ali pokusavam da razmenimo misljenja i tu nema ama bas nista lose.....tako je trazio sam misljenje i hvala na tome...evo dokaz da se proizvodio te famozne 1997 godine http://www.louis.de/index.php?topic=bikedb&CONTENT=technik&typ_id=SP43B〈=en POZZZZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1900 evra...........prodajem ili menjam uz doplatu za stroma ili transalpa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...