Nara 9 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim bajkerima... trazim rotor - magnet za Kawasaki EN500 93.god. i nema ga nigdje... zna li iko ima li igdje kod nas u Srbiji da se kupi... pozdrav iz Banja Luke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan potrazi u garazi temu od kolege bas iz Banja Luke kako je on to resio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 29, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ласло ... мислим да ће ти наћи ротор ... позови га ... +38163520249 ... јави шта је било ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam... nabavio sam ga u njemackoj... poslao mi ga je drug preko brze poste i receno je da to kosta oko 30 eura, ali kako to biva kod nas u Bosni, rotor je stigao u Sarajevo i posto je posiljka veca od koverte pisma oni su je poslali na carinu i tu sam morao platiti 80 eura carine i tek su mi onda poslali za Banja Luku... sve je kostalo 320 eura... jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...