Čeh 1009 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, 10:30, Mina, Helena, Boki i moja malenkost se sastajemo kod Taša i kreæemo za Šabac... Uz put nas je pozdravila 'tièica èija porodica, koliko sam shvatio Minu, živi u svojstvu podstanara na osmatraènici vatrogasnog doma veæ 22 godine: Malo posle, dok smo stajali (ne seæam se zašto) vidim najveæi viljuškar u Vojvodini Stigosmo u Ša, tu nas je doèekala ekipa koja je opravdala sve hvale koje su do sada dobili od ljudi koji su ih posetili. Popismo kafu koju nam ne dozvoliše da platimo, i kada smo se nakupili kreæemo lepim vijugavim putem za Cer. Kud se ne setih da stanem da slikam put... LM, stigosmo na odredište i zauzeli pozicije za start ubrzo su stigle lepinje, kajmak i sir.... JAOOOOJ što je dobar kajmak!!! Nije prošlo 10 minuta, od kajmaka i kompanije nije ostalo ni seæanje... Sreæom, ubrzo je stigla èorbica, koju smo progutali brže nego što je stigla, neki su èak govorili da bi mogli samo nju da klopaju ceo dan.... Sreæom, ostalo je na reèima, jer kad je stigla životinja, svi smo zaboravili na sve što je bilo i zanemarili ono što æe biti posle: A posle.... nekima, koji su prièali kako bi mogli samo èorbicu da klopaju ceo dan, je životinja malo teže pala pa su morali da se izvrnu: (Helena nije ništa jela, ona se izvrnula èisto da bi Mini bilo lakše ) Negde u tom trenutku pristižu Karlos i Jeca mu, pošto su spavali kada se ostatak ekipe sastajao Dok Karlos i Jeca mu klopaju, Srðan i Dex polemišu oko strategije napada na glavu... Kad smo se nakrkali, krenuli smo da pametujemo oko motora: A nekima to nije bilo interesantno, pa su još krkali: Neki drugi su kovali paklene planove: Vidi ga kako spava..... hajde da ga zaskoèimo! Karlos nije bio fasciniran provodom, pa se pozdravio od društva i odveo Jecu mu nazad za BG.... Što se ispostavailo kao vrlo pametan potez, jer je Minu i mene uhvatio mrak u povratku.... Ali vratismo se živi i zdravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 23, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hebem ti ignitor. Kad bi ja nasao nekod da mi glumi ignitor, ko sto mina ima anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 23, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan prelep dan i super voznjica ! Shapchani su se opet pokazali kao pravi domatjini ! Lepo su nas dochekali, sproveli do Cera... a tamo raj ! Priroda, ptichice... Super zezanje, extra klopa [mmm kajmak !!!] , Shapchani su pokazali Dexteru da i oni mogu da jedu !!! Malo smo shetali, sunchali se, dremali .... :oops: Sve u svemu jedan stvarno super dan i super druzenje... Na kraju smo morali nazad za BG iako smo svi zeleli da ostanemo... Tako da smo se Cheh i ja lagano odvukli do BG-a, i kada nas je mrak uhvatio negde pred Obrenovcem Cheh je svojim farovima osvetljavao put i sebi i meni...moj akumulator nije imao snage za to... Ko shto reche Cheh zivi , zdravi, najedeni i super raspolozeni smo se vratili u BG ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 23, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 23, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je Tenerka pravo raspolozena za voznju,koliko vidim ne gasi se,cak ni do u sumrak! Prelijepo,svaka cast. Ovo je Mina pokusala da jede sa Dexom,pa zavrsila u horizontali? Mina stvar je u disanju! Vjezbaj pa ces i ti moci,a ne da covjeka opanjkavas po Off topicu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bas fino. Lepe fotkice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 23, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Posle svih ekskurzija najvise se prica o klopi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je Tenerka pravo raspolozena za voznju' date='koliko vidim ne gasi se,cak ni do u sumrak! Prelijepo,svaka cast. Ovo je Mina pokusala da jede sa Dexom,pa zavrsila u horizontali? Mina stvar je u disanju! Vjezbaj pa ces i ti moci,a ne da covjeka opanjkavas po Off topicu!!![/quote'] Jes vala, nagrdi ga kao da je najgori izjedaè domaæih životinja na forumu, a on se samo bori protiv èvrstih trbušnjaka i užasnih ploèica na stomaku.. i pobeðuje... Super provod, jel Mina usporavala u Platièevu? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan pa posto smo juce preterali sa prasetinom Marko i ja danas odemo sa lepsim polovinama do Valjeva na dijetalnu jagnjetinu , ali nije bila ni bluzu jucherasnjoj prasetini ,u svakom sluchaju na Ceru extra provod svima puuuuuuuuuuuno pozdrava pa kada nemate sta da radite cimajte pa idemo opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kursula 0 Napisano April 23, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ti kume preterao ja nisam. .I sto bi rekao moj kum Meketa .ebesh provod bez preterivanja. Ups, onda ispade da se ja nisam proveo :shock: Sala na stranu bilo je super hvala na poseti pa se valjda trevimo jos koji put.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro krkanje a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 24, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super provod' date=' jel Mina usporavala u Platièevu? najzli[/quote'] Chuj usporavala :shock: mislim da je brzina kretanja bila oko 20km/h kroz Platichevo !!! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...