dekifamilija 0 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: VOZDOVAC-MEDAK Prijavi odgovor kao problematičan IV moto susret u organiyaciji moto klub "FAMILIJA" Ada ciganlija,makiska strana,Obrenovacki drum 3 DOBRO DOSLI Kontakt telefoni: Deki Famillija 063/207-769 Marko Familija 064129-40-07 Nemac Familija 062/202-424 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan se vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 21, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da nije na Avali, vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Avgust 22, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim obavezno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da ste dobili tako dobru lokaciju za skup, daj te molim vas jos malo podataka, tip jel obezbedjeno mesto za kamp, koliko je ulaz, planirate3 li defile i kojom marsutom jer je grad ipak ogroman a guzve ludilo. pun pozdrava za ekipu iz familije sretno sa skupom i verovatno se vidimo. armin coyote Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mene takodje zanima cena ufura i piva, ruta defilea, mogucnost kampovanja... Isto mislim da je bolja Ada od Avale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2740 Napisano Avgust 24, 2010 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ada je definitivno bolja od Avale... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pivo 80 dinara, pljeskavica 150 dinara, ulaz 400 dinara, ima kamping prostora, ima hladovine. Kad uslikam mesto, pokazacu ovde kako sve to izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene pa se vidimo za vikend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan naravno i ja sam tuu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se obavezno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NW 0 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VARADERO XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo mape gde ce se odrzati moto susret, DOBRO NAM DOSLI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dakle, skretanje sa standardnog puta uz Adu na Makiskoj strani je ustvari skretanje za "Sumadiju" i ispred same kapije se odmah skrene desno gde prakticno put vodi paralelno sa tim putem uz Adu, odnosno sa Obrenovackim putem. Mora, ipak, malo objasnjenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ide li ko iz pravca kraljeva pa ibarskom dalje u subotu ili moram opet sam :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li i ove god biti neke poklon majce za bajkerke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ide li ko iz pravca kraljeva pa ibarskom dalje u subotu ili moram opet sam :'( idem ja iz pravca kraljeva ibarskom od omv-a na vidikovcu pa do ade mozemo zajedno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ide li ko iz pravca kraljeva pa ibarskom dalje u subotu ili moram opet sam :'( idem ja iz pravca kraljeva ibarskom od omv-a na vidikovcu pa do ade mozemo zajedno ;D možemo a da te ja ne bi čekao dok ti stigneš ja ipak idem pa ćemo tamo da se vidimo da popijemo po pivo i da ti malo predahneš od duge vožnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Vidomo se tamo danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se veceras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo malo fotki samog prilaza skupu: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i malo slika da se stekne osecaj za velicinu i organizovanost prostora: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, gulas je vise nego sjajan i ima ga sigurno dovoljno za danas, za sutra je vec druga tura. Ja skoro ne pojedoh ovako "pogodjen" gulas....i voda je tu, i koliko sam uspeo da vidim, svi neophodni cinioci jedne dobro organizovane price. Ujutru je davanje krvi, a kasnije redom, ono sto je u programu: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan samo da vreme i sutra posluzi jer je veceras gadan neki vetar poceo da duva..organizacija na nivou ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali sto naplacivati ulaz i pesacima jbt ? Nek dodju ljudi da gledaju bar nase masine ako vec nemaju sta da voze.. Nije da je unutra dzabe pice pa da im treba naplatiti ulaz jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A da nije malo ciganski da se naplacuje ulaz 400 kinti? Ko da sam dosao na sajam automobila, a ne na moto skup. Aj 200 kinti za ulaz motorom je ok, pesaci dzabe i super. Ne znam jel poenta da se uzme neka kinta ili sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...