zlig0r 1982 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan stigao mi danas sms od drugara sledecje sadrzine: "na xj600 mi je menjac jako grub i tesko prebacuje iz prve u drugu... moze li se tu nesto srediti?" kako nemam nikakvog iskustva oko toga, a on ne zna da pita na pravom mestu a ne mene duduka, eto pitam ja vas u njegovo ime! shta mu je chiniti? hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 18, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan stigao mi danas sms od drugara sledecje sadrzine: "na xj600 mi je menjac jako grub i tesko prebacuje iz prve u drugu... moze li se tu nesto srediti?" kako nemam nikakvog iskustva oko toga, a on ne zna da pita na pravom mestu a ne mene duduka, eto pitam ja vas u njegovo ime! shta mu je chiniti? hvala unapred! Dotegnuti sajlu kvacila ( da kvacilo-lamele bolje odvajaju),provjeriti pogonski lanac da nije prespanovan i provjeriti starost i kvalitet ulja u motoru. Sve ovo sa pretpostavkom da nije mehanicki kvar na mjenjacu ili korpi kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan ja isto mislim da bi trebao prvo proveriti da nije lanac prespanovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...