djura 28 Napisano Januar 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelep put http://video.google.com/videoplay?docid=2517041364468508754&q=dl1000 PS iako u linku na kraju imate dl1000, momak ipak ne vozi strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 9, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo. Odlicno mesto za kameru. Za mene kao pocetnika veoma korisno, posto prvi put vidim kao treba mrdati dupe prilikom ulaska u krivinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Januar 9, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, ali mi se ne svidja sto se brate ne vidi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda' date=' ali mi se ne svidja sto se brate ne vidi put [/quote'] A ne bi ti to smetalo da je ono zensko a ne musko dupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 10, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda' date=' ali mi se ne svidja sto se brate ne vidi put [/quote'] A ne bi ti to smetalo da ono zensko a ne musko dupe da je zensko dupe dosta toga bi mi promaklo sa snimka dobar video, al isto mi je malo trulo sto se ne vidi put... a motor ide kao zvijer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 10, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan video. Izgleda atraktivno i to sto vozac lezi vise nego motor, pa deluje malo strasnije. Na snimku se moze videti sta se desava sa torbom na ledjima, pa neka bude na umu da se ne zakopcava sa oba rajfeslusa na sredini, nego na jednom od krajeva. Ako se ne varam neki su ovde vec izvukli pouku iz toga A da je zenska guza, smetao bi mi taj ruksak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...