patak 108 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Trka za šampionat Srbije u brzinskom motociklizmu održaće se 29.08.2010. sa početkom u 12.00 na vojnom aerodromu u Batajnici. Cena ulaznica 300 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je organizator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Ko jee zainteresovan za trku od vozaca MOTO CLASSIC-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Organizator je amk Brezik Obrenovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo. Decko,cujem da vozis trku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan DOLAZIMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo. Decko,cujem da vozis trku! I ja cuo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se da ce ovog puta nece biti promene datuma jer daljim pomeranjem ode prvenstvo u jesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo. Decko,cujem da vozis trku! I ja cuo! ;D Cuo sam i ja neke price tu po gradu... :D Salu na stranu, dobro ste culi, izlazim na prvu trku u svom zivotu sada u Batajnici, mada mi motor nije spreman ali nema veze, za pocetak je dovoljno samo ucestvovati i zavrsiti trku bez padova cemu se i ja nadam a ostalo ce doci vremenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEBOJSAA3 1 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: sirig Prijavi odgovor kao problematičan Tebi druze sretno,koji motor i klasu vozis.A KAKO JE KRENULO SA OTKAZIVANJEM I POMERANJEM termina spremte i zimske gume izgleda da ce trebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Kawasaki ZX6R, klasa 600 happening. Nije valjda da ce trka da se pomeri? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Kawasaki ZX6R, klasa 600 happening. Nije valjda da ce trka da se pomeri? :-\ Koliko ja znam, nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Posto ti je to prva trka dacu ti nekoliko saveta kako da pobedis.Na startu odmah izbij na prvo mesto.Pravce vozi punim gasom, brzinom vecom od svakog na stazi.Koci zadnji od svih ali tako da ti to ne poremeti najbrzu (ne idealnu) putanju u krtivini.Prvi na izlasku ispravi motor i daj pun gas, tako da dolazimo da pravca, za sta vec imas uputsva. Tako dvadeset krugova i prvi si.Nadam se da ovo nece procitati Pedrosa i Stoner, jer je onda Lorenco u problemu. ;D ;D ;D A sada nesto realno:SRECNO i bez obzira koje si mesto zavrsi prvu trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 20, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ne propusta !!! Brrko srecno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Brrko...slusaj Saleta i bice sve o.k. .......samo racunaj na to da nam je sada svima napisao upuststva tako da ce i ostali voziti tako ;D ;D ;D dobrodosao i drago mi je da ces voziti u "nasoj" klasi vidimo se u batajnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 21, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ti je to prva trka dacu ti nekoliko saveta kako da pobedis.Na startu odmah izbij na prvo mesto.Pravce vozi punim gasom, brzinom vecom od svakog na stazi.Koci zadnji od svih ali tako da ti to ne poremeti najbrzu (ne idealnu) putanju u krtivini.Prvi na izlasku ispravi motor i daj pun gas, tako da dolazimo da pravca, za sta vec imas uputsva. Tako dvadeset krugova i prvi si.Nadam se da ovo nece procitati Pedrosa i Stoner, jer je onda Lorenco u problemu. ;D ;D ;D A sada nesto realno:SRECNO i bez obzira koje si mesto zavrsi prvu trku. Ma nije važno biti prvi. Važno je stići pre drugoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Avgust 21, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ti je to prva trka dacu ti nekoliko saveta kako da pobedis.Na startu odmah izbij na prvo mesto.Pravce vozi punim gasom, brzinom vecom od svakog na stazi.Koci zadnji od svih ali tako da ti to ne poremeti najbrzu (ne idealnu) putanju u krtivini.Prvi na izlasku ispravi motor i daj pun gas, tako da dolazimo da pravca, za sta vec imas uputsva. Tako dvadeset krugova i prvi si.Nadam se da ovo nece procitati Pedrosa i Stoner, jer je onda Lorenco u problemu. ;D ;D ;D A sada nesto realno:SRECNO i bez obzira koje si mesto zavrsi prvu trku. ;D Najbolji savet koji sam ikad čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan DolazimooooO!!!!! U bataji sam brkin navijac, valjda ce mi Dacha bordo oprostiti.... ;D ;D ;D Vidim ja da cu morati da pravim trkacki motor, kad moze Brrka da vozi mogu i ja... ;D ;D ;D ;D ;D Samo da nadjem nekog sponzora da malo pripomogne... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan A daaa... .GGGGOOOOOOOOO BRRRRRKAAAAAA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan DolazimooooO!!!!! U bataji sam brkin navijac, valjda ce mi Dacha bordo oprostiti.... ;D ;D ;D Vidim ja da cu morati da pravim trkacki motor, kad moze Brrka da vozi mogu i ja... ;D ;D ;D ;D ;D Samo da nadjem nekog sponzora da malo pripomogne... :) Naravno, samo ako budes cekao na sponzore nikada neces krenuti. Dok sam pricao kako treba da kupim motor za trke nekoliko njih su se sami ponudili kako ce mi pomoci oko spremanja kada kupim motor (verovatno su mislisli da to nikada nece biti) a sada kada sam kupio isti ti ljudi okrecu ledja i prave se ludi. Ali nema veze, sreca je moja sto mi nikada niko nista nije ni pomogao ni ucinio pa tako ni sada nisam racunao na to sto su mi rekli vec sam rekao idem sam pa dokle doguram. Mada za sada sa spremanjem motora nisam dogurao ni do pocetnickog nivoa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam rekao sponzore, mislio sam na bolju novcanu situaciju u mojom porodici... ;D ;D ;D Jbg radimo svi zajedno... Bice, bice, jednog dana... Polako, taman da ti nesto naucis pa da postanemo konkurencija kao rosi i lore... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Avgust 21, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ne propušta. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahaha, cek da vidis nalepnice kod mene na motoru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, Brko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...