vladanm 0 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Stapove i felnu sa diskovima kao i hladnjak za fzr600r iz 94.god. model 4jh. Ako neko ima ideju i zna od kojih modela pasuju ove stvari,pomozite da spakujem motor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 16, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam. Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan i9mam ja stapove i hladnjak od 3jh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladanm 0 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu ti stapovi da se stave u moje cizme i jel hladnjak isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koji je precnik tvojih stapova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladanm 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam stapove i hladnjak aktuelna je felna sa diskovima i izduvne grane,ako neko ima neka posalje poruku,samo molim vas slike jer sam vec kupovao delove koji nisu od modela za koji su mi poslali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam felni sa diskovima i grane od 92god. kakav tvoj motor ima far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladanm 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan dva mackasta fara ima,model je 4jh iz 94god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladanm 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan srce felne unutra je 12.5 cm premeri pa mi javi a grane jedino da slikam ili ti meni posalji sliku da vidim dal je isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Septembar 18, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu sad da izmerim, u Nemackoj sam. cujemo se kad se vratim. 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...