Guest Borko_smorko Napisano April 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jedan Hornet, isao da ga vidim, iako nije bio moj primarni izbor osvojio me je na prvi pogled. Realno to je jaci motor od onoga sto sam ja trazio, medjutim pored svega ja bih zeleo da cujem nesto o njemu od nekog od vas. Pokusao sam da nadjem nesto u starim postovima ali nisam izgleda imao srece. Zanima me kao prvo da li je prejak ili se moze fino voziti i u gradskim uslovima, kakav je sto se tice servisa i rezervnih delova? Nemam bas puno iskustva sa takvim motorima pa cak iako ova pitanja deluju laicki kao sto jesu imajte razumevanja. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan si ga gledao u eBackoj Palanci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kao prvo da li je prejak ili se moze fino voziti i u gradskim uslovima' date=' kakav je sto se tice servisa i rezervnih delova? .[/quote'] HONDA... nežan na niskim obrtajima i vozi se ko biciklo po gradu sve do nekih 7-8000rpm.Ciklistika za poželeti! Delovi ti za taj motor ne trebaju, jer je to HONDA, a potrošni materijal veæ ima na nekoliko mesta, tako da... Odlièan izbor!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano April 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga u Backoj Topoli, delovao mi je korektan. Ici cu sa nekim ko se malo bolje razume da ga on vidi i ako se sloze sve kockice ukljucujuci i finansisku konstrukciju videcemo... a mozda ga ljudi i prodaju. Hvala za savete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 22, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga u Backoj Topoli' date=' delovao mi je korektan. Ici cu sa nekim ko se malo bolje razume da ga on vidi i ako se sloze sve kockice ukljucujuci i finansisku konstrukciju videcemo... a mozda ga ljudi i prodaju. Hvala za savete.[/quote'] i mislio sam na Backu Topolu, extra je motor, kao nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 22, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kao prvo da li je prejak ili se moze fino voziti i u gradskim uslovima' date=' kakav je sto se tice servisa i rezervnih delova? .[/quote'] HONDA... nežan na niskim obrtajima i vozi se ko biciklo po gradu sve do nekih 7-8000rpm.Ciklistika za poželeti! Delovi ti za taj motor ne trebaju, jer je to HONDA, a potrošni materijal veæ ima na nekoliko mesta, tako da... Odlièan izbor!!! :wink: Samo da dodam da treba obratiti paznju na viljusku i trouglove koji mogu da pokazu da li je sa njim STUNTOVANO..(dizanje na zadnji)....jer je to motor koji se cesto koristi u te svrhe.. P.S. Ovo sam pokupio sam od iskusnijih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 22, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican bike ako ti se sloze kockice uzimaj Nesto mi se cini da ima mnogo pogodnijih motora za mucenje stuntovanjem...i kako bi to moglo da se vidi na trouglovima osim pukotina ali ne verujem da bi neko vozio takav bike :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 23, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi HONDU i neces se pokajati,odlican je to motor ,vozio ga bata ide kao zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavan, dobar, lak za odrzavanje, ne kvari se, jednom recju fenomenalan, i u verziji 600 i 900: kaze majstor Rade Kocka. Ja ga pitao 5 puta jer mi se jako svidja. Kad budem imao viska kesa za nov, ili za neku dobru kombinaciju, uzimam hornet 900 jer je zaista prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican bike ako ti se sloze kockice uzimaj Nesto mi se cini da ima mnogo pogodnijih motora za mucenje stuntovanjem...i kako bi to moglo da se vidi na trouglovima osim pukotina ali ne verujem da bi neko vozio takav bike :roll: Slazem se da je odlican bike, i prelep i kvalitetan, HONDA, jel'te, ali ne verujem da se bas isto osecas kada ti kazu da je neko taj bajk vozio normalno ili da je sa njim divljao, nekako bi te ova prva varijanta ostavljala mnogo mirnijim....I bas zbog toga mozda i ide u oglase.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sva ta misljenja i dileme upravo i ja imam, no sve sam blizi odluci da odem na jos jedno gledanje, cenkanje pa sta bude. Fali mi jos dva dana da zatvorim finansisku konstrukciju. Svima vama zelim da se zahvalim na savetima. Ukoliko ga pazarim bicete obavesteni da popijemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj burazer hondu hornet 600, '98god, presla oko 21.000km, motor je perfektan, sve pohvale, kad ga vozis kao da lebdis u vazduhu, taj motor je i na prodaju ... neznam koliko je presao taj motor sto si ti gledao, i kolika mu je cena??? moj burazer trazi 3700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Taj tvoj burazer i ja nasli smo zajednicki jezik :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...