Jump to content

Moto Zajednica

Hornet 600 f, 98 god.

Recommended Posts

Guest Borko_smorko

Nasao sam jedan Hornet, isao da ga vidim, iako nije bio moj primarni izbor osvojio me je na prvi pogled. Realno to je jaci motor od onoga sto sam ja trazio, medjutim pored svega ja bih zeleo da cujem nesto o njemu od nekog od vas. Pokusao sam da nadjem nesto u starim postovima ali nisam izgleda imao srece. Zanima me kao prvo da li je prejak ili se moze fino voziti i u gradskim uslovima, kakav je sto se tice servisa i rezervnih delova? Nemam bas puno iskustva sa takvim motorima pa cak iako ova pitanja deluju laicki kao sto jesu imajte razumevanja. Hvala unapred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Zanima me kao prvo da li je prejak ili se moze fino voziti i u gradskim uslovima' date=' kakav je sto se tice servisa i rezervnih delova? .[/quote'] HONDA... nežan na niskim obrtajima i vozi se ko biciklo po gradu sve do nekih 7-8000rpm.Ciklistika za poželeti! Delovi ti za taj motor ne trebaju, jer je to HONDA, a potrošni materijal veæ ima na nekoliko mesta, tako da... Odlièan izbor!!! :wink:

Guest Borko_smorko

Gledao sam ga u Backoj Topoli, delovao mi je korektan. Ici cu sa nekim ko se malo bolje razume da ga on vidi i ako se sloze sve kockice ukljucujuci i finansisku konstrukciju videcemo... a mozda ga ljudi i prodaju. Hvala za savete.

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT
Gledao sam ga u Backoj Topoli' date=' delovao mi je korektan. Ici cu sa nekim ko se malo bolje razume da ga on vidi i ako se sloze sve kockice ukljucujuci i finansisku konstrukciju videcemo... a mozda ga ljudi i prodaju. Hvala za savete.[/quote']

i mislio sam na Backu Topolu, extra je motor, kao nov...

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200
Zanima me kao prvo da li je prejak ili se moze fino voziti i u gradskim uslovima' date=' kakav je sto se tice servisa i rezervnih delova? .[/quote'] HONDA... nežan na niskim obrtajima i vozi se ko biciklo po gradu sve do nekih 7-8000rpm.Ciklistika za poželeti! Delovi ti za taj motor ne trebaju, jer je to HONDA, a potrošni materijal veæ ima na nekoliko mesta, tako da... Odlièan izbor!!! :wink:

Samo da dodam da treba obratiti paznju na viljusku i trouglove koji mogu da pokazu da li je sa njim STUNTOVANO..(dizanje na zadnji)..;)..jer je to motor koji se cesto koristi u te svrhe..

P.S. Ovo sam pokupio sam od iskusnijih..:)

• Zainteresovan, 585 postova

Odlican bike ako ti se sloze kockice uzimaj

Nesto mi se cini da ima mnogo pogodnijih motora za mucenje stuntovanjem...i kako bi to moglo da se vidi na trouglovima osim pukotina ali ne verujem da bi neko vozio takav bike :roll:

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Jednostavan, dobar, lak za odrzavanje, ne kvari se, jednom recju fenomenalan, i u verziji 600 i 900: kaze majstor Rade Kocka. Ja ga pitao 5 puta jer mi se jako svidja.

Kad budem imao viska kesa za nov, ili za neku dobru kombinaciju, uzimam hornet 900 jer je zaista prelep!

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200
Odlican bike ako ti se sloze kockice uzimaj

Nesto mi se cini da ima mnogo pogodnijih motora za mucenje stuntovanjem...i kako bi to moglo da se vidi na trouglovima osim pukotina ali ne verujem da bi neko vozio takav bike :roll:

Slazem se da je odlican bike, i prelep i kvalitetan, HONDA, jel'te, ali ne verujem da se bas isto osecas kada ti kazu da je neko taj bajk vozio normalno ili da je sa njim divljao, nekako bi te ova prva varijanta ostavljala mnogo mirnijim..;)..I bas zbog toga mozda i ide u oglase..;)

Guest Borko_smorko

Sva ta misljenja i dileme upravo i ja imam, no sve sam blizi odluci da odem na jos jedno gledanje, cenkanje pa sta bude. Fali mi jos dva dana da zatvorim finansisku konstrukciju. Svima vama zelim da se zahvalim na savetima. Ukoliko ga pazarim bicete obavesteni da popijemo nesto ;)

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Ima moj burazer hondu hornet 600, '98god, presla oko 21.000km, motor je perfektan, sve pohvale, kad ga vozis kao da lebdis u vazduhu, taj motor je i na prodaju :( ... neznam koliko je presao taj motor sto si ti gledao, i kolika mu je cena??? moj burazer trazi 3700

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja