guja011 167 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde ima nedeljom da se nađe isti? da li ima na buvljaku? u pitanju je xj600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dodatak pitanju: poželjno nov (ili bar pouzdan iz neke instalacije viška) i da je na teritoriji bgd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet - kupiti rele anlasera za kineski skuter kosta nekih 400-600 dinara i zavrsava posao. Cak bi i po velicini trebao da odgovara, jedino sto su zice tanje koje izlaze i verovatno dzek ne odgovara ali ce raditi bez problema. Dzek se moze odraditi tako sto ce se skinuti sa starog... trebalo bi da ima u bilo kojoj prodavnici za skutere a trebalo bi da ima i na bubanj potoku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok, znači još 1 glas za bubanj-potok. izvorni relej je valjkasti sa krvnički zapertlovanim čančetom, gore 2 šrafine, a za špulnu 2 manja šrafića. pošto je rađena instalacija, ne verujem da je original uopšte al ajd. žice i montaža nisu naravno problem već samo nedostatak vremena da bi se čekao ponedeljak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to je taj valjkasti mislim da cak dolazi sa gumenim nosacem... ja sam ga stavio 10 januara ;D ;D ;D znam jel sam 9 januara bio na glinari i palio ga na gurku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok. ukoliko neko zna određenije gde na b.p. ima da se kupi nek napiše (ne idem ja po to) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ima ceo spisak želja, još jedna stavka je neko prigodno saće za osigurače. meni se po bgd vuče instalacija od 1 afrike al nikako da to safatam. znači nešto za 4-5 osigurača, oblik nebitan, sve je iovako za pod sedište.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od XJ 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja da u "butik Havarisan" ima sve i svašta ali je ovde u pitanju brzina. sad ću vidim dal reparirani odrađuje. ispalo da je po konstrukciju za klasu bolji od svega ponuđenog. ako ustreba, šaljem sms/pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li to Srdjan zajahati konacno?! Gujo majstore..da cimamo Josku za savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze ja korisstim od kineskih skutera i lepo rade ali u slucaju kada mi je bas hitno,moze da posluzi i obican relej od volksvagenovih vozila ,neznam cemu sluzi slican je klasicnom ali cu mu buksne vece, tako da kupim 2 velike buksne kao za altelnator za auto i povezem njega.on je 60A sto je dovoljno, isti takav je kod zeta na dominatoru vec godinu dana i nema nikakvih problema,njega sam imao u garazi i posluzio,skoro sam na nekoj kosacici za travu iskoristio 2 obicna od 30A vezana paralelno,a anlaser je pooveliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vlako, videćemo vrlo skoro. zmaj-elektronik je tamo u akciji nadam se da imaju pp-aparat ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu nebi ni sijalicu dao da zasrafi..I to na lusteru.. Zadnji put kada smo terali yamanu do mog ortaka motor je RADIO.. a onda je fat dragon samo "podmazao kontakte" od tad ne radi vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tanjug javlja: radi relej, sutra se očekuje izvesno divljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da stavi plastike..i da mu dam tablu od mz-a I ne vidosmo ga vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan priča se da zmajotronik treba da mu nakači 2 svirene. prvo to, pa onda plastike (lakše se gasi bez) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre, vas dvojica, dokle će te da se sprdate sa moju makinu Naravno da imam PP aparat, i crevo ;D Jel' sam ja školovani antipiroman ili nisam ;D ?! Relej šljaka odlično, a dokle, videćemo. HVALA Guji na pomoći i savetima Sutra montaža plastika ps. Fat dragon - elektronik se svojski trudi, samo mu malko debeli prstići a žičice tanke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...