kovac85 38 Napisano April 21, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da mi kaze gde mogu da kupim regler za Kawasaki ZZR600 model iz 1992 godine hitno mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da mi kaze gde mogu da kupim regler za Kawasaki ZZR600 model iz 1992 godine hitno mi treba Rubrika servisi, uzmeš telefon i kreneš redom:Cule-auto, Kocka, Spale, Stankara... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u Djusinoj, ili kod Spaleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...