coa 12 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslusao sam savet za Sekulu i stvarno je covek profi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan A dali sekula ili bera donose i licitiraju stvari sa ebay-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nickey 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Beru! Porucivali smo vec dosta stvari preko njega i sve je uspeo da nabavi! Covek radi i LOUIS i POLO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Beru! Porucivali smo vec dosta stvari preko njega i sve je uspeo da nabavi! Covek radi i LOUIS i POLO. +1 Radi i TOURATECH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan porucio kod Gajica par stvari, maksimalno sam zadovoljan odnosom prema meni kao kupcu i naplacenoj ceni koja je na sajtu! Sve pohvale o preporuka za njih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 29, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dear Mr. biloko, the 2nd of May is a national public holiday in the Slowenien Republic. Yet we can still offer you the chance to enjoy stress-free shopping on these days in our German and Austrian Louis outlets! On 2nd of May we will be open from 9 a.m. to 8 p.m. for you. Our hot favourites: a great selection, amazing offers and the chance to chat with other enthusiasts. Why not come by? We look forward to welcoming you. Kind regards, The Louis teams ovako se radi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Porucio kod Gajica pre 30 dana dve kacige,ranac, naocare i jos neke sitnice. Pre otprilike 7 dana dobio jednu kacigu i ranac,pitam kada ce ostatak kazu posle praznika kada im dodje drugi kombi sa robom. Jos uvek nista, cekam,cekam...... Ne znam sta da kazem spora im je isporuka izgleda da cekaju da se skupi roba da mogu da napune kombi pa tek onda salju a rekli su kada sam ih zvao da se roba isporucuje za otprilike dve nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan i ja imam istu situaciju sa Gajicem, pre mesec dana sam opet porucio neke stvarcice i jos uvek nisu stigle... Pocinjem da kipim polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 6, 2011 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put dobio za dve nedelje, isti rok sa dobijem danas kada sam porucio stvari. No, moram da pohvalim da devojka koja radi obraca paznju na to sta se porucuje i da ce ispraviti propust ako je upisan pogresan broj artikla i sl. Sve u svemu, super firmica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva meseca prosla ja jos nedobi kacigu ,naocare,novcanik .Kazu nisu nasli prevoznika pa onda sacekaj da produ praznici, prosli i (uskrs, 1. Maj, prodje i smak sveta) a moje robe jos nema. Nadam se da nema skoro jos neki praznik. Danas zvao kazu u petak sigurno (nadam se da su mislili u ovaj petak) zaboravi da ih pitam u koji petak. Ko ce meni da plati telefonski racun a zamalo da puknem i 5000 dinara za kaznu jer nemam kacigu a lepo vreme i ja se vozim. Strasno da sam znao da ovako posluju mogao sam da narucim robu od nekog drugog sa foruma ali neka ovo mi je za nauk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 24, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan MCG Moto Centar Gajic iz Krusevca, svaka pohvala. Sve mi stiglo na kucu u SD, bez greske. Svaka cast . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i posle 2 meseca porucivanja i nekoliko poziva nisam dobio ono sto sam porucio od Gajica.. Vise ne saradjujem sa njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam usamljen u ovom problemu ima nas jos smrtnika. Za subotu je bilo 99% da mi dodje roba koju sam narucio i nista sada rekli sigurno 100% stize u petak hajde da vidimo i to jos tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim ovakvu vrstu saradnje. Mislim ok, mogu ja da cekam i 3 meseca ali neka mi lepo kaze stici ce tad i tad pa da znam.. Ovako su izgubili musteriju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam u Gajicu jednu kacigu i ona mi je stigla za nekih 45 dana,porucig drugu ona dodje za 10 dana,porucim trecu ona nije ni stigla 50dan u toku,nista mi nije jasno...Nego kako i kod koga da porucim kofer iz Polo-a? http://www.polo-motorrad.de/en/k5-koffer-topcase-34027.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Maj 25, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam u Gajicu jednu kacigu i ona mi je stigla za nekih 45 dana,porucig drugu ona dodje za 10 dana,porucim trecu ona nije ni stigla 50dan u toku,nista mi nije jasno...Nego kako i kod koga da porucim kofer iz Polo-a? http://www.polo-moto...case-34027.html Kod Bere. P.S. Samo da proverim da li si shvatio da je cena 189 EUR ? Sto se tice Luisa sve sam do sada porucivao preko Sekule i cekam od 7-20 dana. Do sada prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da shvatim tu cenu kad pise 39.95? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Maj 25, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Kako da shvatim tu cenu kad pise 39.95? Zato sam i napisao P.S. 39.95 je unutrasnja torba, 49.50 je rostilj 189 je topcase Ides na Choose an Option i tu redom biras. Slika ce ti objasniti o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar,sada viodeh tu opciju,malo sam se zaleteo ,a upravo me je zvao i Bera i pojasnio isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Bera uzima proviziju na louis robu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za Polo uzima 10%,verovatno je tako i za Louis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za Polo uzima 10%,verovatno je tako i za Louis Ali i daje mogucnost zamene nekih skupljih stvari (jakne, pantalone i sl.), ako ne odgovara velicina! A to ti niko nece ponuditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Мото центар гајић више не...... Поручио сам 2 кациге и чизме у исто време, једну сам добио за 14 дана, другу (некомплетну, фалио подбрадак и наставак за нос) добио за близу 30-так а чизме за 45 дана. Стога сам звао једно 20-так пута и платио 3 пута доставу по око 300 дин што му дође 10е + телефонирање. ВЕЛИКИ МИНУС или што би у школи рекли јединица са постољем без изгледа да се поправи. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas ih zovem po milioniti put, pitam da li je stigla kaciga kako su mi obecali (100% stize) i naravno dobijem odgovor da nije jer im Luis ne salje robu koju narucuju pa da pozovem sutra oko 16,00 casova kada im stize roba. Pa ja koliko sam puta zvao njih bolje da sam momcima koji donose robu platio i sa provizijom pa bi jeftinije ispalo. Od mene samo jedan VELIKI MINUS za poslovicnost., bezite ljudi sto dalje od njih da ne prodjete kao mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dodjem do Bere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...