RadicM 1076 Napisano Avgust 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim motorom uobicajene karaktereistike max brzina potrosnja mogucnost nalazenj delova pouzdanost isplativost i nomalan cena za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Au Radicu, ti se za sve raspita i nikako da promenis tog tomosa . Salim se ;D. Moj brat ima Ninju 250r. Ti si verovatno mislio na stariji model, 250r je 2008 pa nadalje. Sam agregat mislim da je potpuno isti samo sa nekim malim razlikama kako bi sto bolje vukao iz niskih i srednjih okretaja. Moram da priznam da se stvarno lepo vozi, upravljiv na malim brzinama, povlaci odlicno vec od 3000 obrtaja, crveno izmedu 13000 i 14000. Malo trosi, oko 3.5L, ne vibrira, dobre kocnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Avgust 13, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi polsednji broj SAT revije ali o motorima. Imas detaljan prikaz ninje 250. Sve ovo sto je Bogda napisao i jos u detalje i detaljcice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Avgust 13, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ZZR nije ninja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice zamen motora trenutno sam bez dinara u dzepu ali imam dobar plan kako to da promenim do proleca tako da ako nesto bude bice na prolece. P.S. Dvaput meri jednom seci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nisam ljubitelj tih motora kojih malo ima(prvenstveno zbog delova),a i pomala je kubikaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ZZR-250 '01. To mi je bio prvi motor, nedavno sam ga poklonio sestri. Meni je bio skroz ok, kazu da je GPZ-250 bolji ali meni ZZR bolje izgleda. Ja nisam imao nikakvih problema sa njim, super pocetnicki motor. Malo trosi, udoban je, dosta je brz , lak je i brzo menja pravac tako da ga je lako voziti po gradu. Za delove i cenu ti nemogu pomoci posto zivim u australiji. Samo reci ako ti treba vise informacija. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ZZR nije ninja. Znam da nije isti, ninja je novija. Zato sam pokusao da se koncetrisem samo na agregat (koji je isti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Akoje agregat isti bice i delova kolikosam ja shvatio zzr 250 je bio preteca zxr 250. A ove ni male ni velike kubikaze gledam jer nemam para za odrzavanje veceg i prvenstveno sto mi moji ne bi dali da uzmem, 125 2t bi preskoci zbog potrosnje koja je u rangu motora od 500ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ti prodam mog kineza da se navozas kao covek. Prelazio sam vise puta po 300km bez ikakvog zamora, jedino sto sam zamenio je automat zmigavca i sijalica. Malo trosi, lepo ide, lepo izgleda i stize svuda kao i zzr. Na primer meni se ni jednom nije desilo da me motor ostavi na putu. Maloj ninji je na oko 2000 crkao osigurac i nije mogao da se upali ni na gurku. ne mora da znaci da ako je japanac kvalitetniji da je i mnogo pouzdaniji (ali ipak kvalitetniji). Bez opsteg znanja i alata ne bi mogao dalje, jedino slep sluzbom. Ako si slucajno ili namerno zainteresovan za Princa u extra stanju sa dosta dodatne opreme javi se na pp da se dogovorimo. Jeste da nije picolovac ali sve ostale kriterijume zadovoljava. Na otvoreno ispod 2.5L, tvoji ti nece gundjati zato sto nije previse jak ali moze i da se potegne kad treba, 300-400 km u danu bez skoro nikakvog zamora i pored svega ovoga dosta niza cena. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58915.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga vozio, ali sam bas zagledao vise primeraka i seo na njega. na prvi pogled mi se nikako ne svidja. nizak, uzak, zvuk sa fabrickim auspusima nikakav! 250ccm ima tako da performanse nisu neke. ja sa svojih 186-7cm visine izgledam jako smesno na njemu. po meni je ta kategorija 4T 250ccm totalno bezveze-jako brzo dosadi. komotno gledaj gs500 ili nesto u toj klasi.. isto ti kosta taj zzr250 i gs500 ili gpz500 + sto gs-ova i gpz-ova ima k'o pleve tako da ima i delova ako ti vec tvoji nedaju veci motor, onda gledaj nekog kineza. tipa speed ili princ. ja bih preskocio te zzr250-tke, cbr250-tke,fzr400-tke, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Avgust 14, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ljut je to stroj, cetiri cilindra, vrti 16000 obrtaja. Pazi na agregat ,cim toliko vrti moze i da se razleti. http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_zxr_250c_1991.php Ovo je nesto slicno. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ipak 2 cilintra ide do 12000 inace ja sam visok 170 tako da meni vecina manjih motora lepo stoji. A sto se tice prinaca skoro sam iam priliku za cagivu 125 coper u ekstra stanju od drugara za 650e medjutim odbio sam jer ne volim takve motore samo enduro/cross/trkalice/polu trkalice sve ostalo mene zanima. Jos od 250 sam gledao nx 250 takodje znam da se za 250 teze nalaze delovi ali tako je kako je nzalost. A sto se tice princa mislim da ide prespotro za moj ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan zxr i zzr nisu isti motri da ne bude zabune. Jedina svetla tacko po pitanju delova do sad je to sto sam nalazio modele iz 05 tako da bi trebalo da je moguce nabaviti delove jer nije neki prastari model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Avgust 15, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ipak 2 cilintra ide do 12000 inace ja sam visok 170 tako da meni vecina manjih motora lepo stoji. A sto se tice prinaca skoro sam iam priliku za cagivu 125 coper u ekstra stanju od drugara za 650e medjutim odbio sam jer ne volim takve motore samo enduro/cross/trkalice/polu trkalice sve ostalo mene zanima. Jos od 250 sam gledao nx 250 takodje znam da se za 250 teze nalaze delovi ali tako je kako je nzalost. A sto se tice princa mislim da ide prespotro za moj ukus. U pravu si, eve gi http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki_ZZR_250_1990.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...