BATANNN 5 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponudu da mjenjam svoj motor za KTM,pa me zanima kakvi su ovi motori,KTM je 90god.Mislio sam da nabavim i SM gume pa da moze i po asvaltu,ko god zna o ovom motoru molim da napise svoje misljenje! POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 12, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve su im masine, ali motor izgleda DOSTA zapusteno... Bojim se da to pokopa svaki motor, neodrzavanje i lenjost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan A i ne svidja mi se sto je samo kurbla,valja skakati po njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...