Kiro 153 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da menjam korman na Hornetu. Uzeo bih nesto slično fabričkom, da ne bude mnogo sirok, mnogo ravan, da ne bude fatbar (jer mi se ne daje jos 80e za adaptere), i obavezno crvene boje. Jos ako bi mogao da bude mat... Ovako nesto mi treba: Ko sve radi kormane kod nas, a da nije bas Rizoma i Barracuda i ostali sto skidaju kožu? Zvao sam Motobox, oni imaju ali onaj koji meni odgovara nema u crvenoj boji, a oni crveni koji imaju mi nikako ne odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Avgust 11, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A Guevara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, bas nisam imao predstavu da to drze, sad vidim na sajtu. Hvala Zeljkampe, sutra zovem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Avgust 11, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zvao, al slaba vajda od Guevare. Na sajtu ima sve super, i odlicne cene ali na lageru imaju samo enduro kormane, prečnik 28, a adaptere nemaju. Možda bidne, al tek na proleće... Jos neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I posle nasi trgovci kazu "Jebo vas Luis", ali u Luisu i Polu ima sve. ;D Problem resen, samo da odaberem koji cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 12, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan imas u motoghost-u barakuda kormane, ne znam za crvenu, verovatno ima, biras sam oblik( 'ocu ovako, 'ocu onako...) imas u novom sadu motobox.rs imas u 3t racing.com ,oni su u Belosavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...