Miki_954 78 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam mere, ali ne znam u kojo je jedinici izrazeno, pa ima 2 piutanja za vas: Da li neko zna u kojoj se mernoj jedinici izrazavaju mere dizne(otvora)? Da li neko zna gde mogu da nabavim dizne za NSR-a 125r:main 138 slow(idle) 42 power 65? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se izrazava u stotim delovima milimetra sto bi znacilo da oznaka 138 oznacava precnik siska(dizne) od 1,38 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i mislio, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A da li neko zna gde mogu da kupim dizne ili da ih neko napravi po uzorku, jer hocu da stavim vece dizne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko ti ide taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan 135km/h, ali treba da stavim i nov lancanik i dizne pa se nadam 165+km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces samo sa vecim diznama toliko postici ! Inace svaki ozbiljniji strugar ti moze napraviti dizne sa otvorom koji ti navedes ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan dobicu sngu koja ce moci da navuce pristojnom brzinom 165, brzinu cu postici sa vecim lancanikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan niko nece da busi otvor!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan A da uradiš i tuning koènica? Imaš tanke gume, aerodinamièki nije konstruisan za 165kmh, a ako bude iznenadnog koèenja na tim brzinama, može da bude èupavo. Ako veæ razmišljaš o poletanju red je da imaš na umu i sletanje, zar ne? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan niko nece da busi otvor!? ima u Novom Sadu lik koji prodaje K&N filtere, opšte je poznato da ko zameni obièan filter sa K&N mora da menja dizne. ja sam nešto ušao u prièu sa njim i rekao mi je da on radi proširivanje dizni, tipa da ne moraš da kupiješ dynojet. e sad, nisam imao vremena da se dublje upustim u raspravu da vidim kako on to radi, èime i slièno. radio je nekom liku, on mi kaže, karburatore za hondu boldorku, 4 karba 2000 dinara, znaèi 500 po komadu. probaj da ga pozoveš i vidiš da li nešto može da se uradi. firma je DELTA D, 021/504-679 i 063/501-227 ps najzli ima pravo, razmisli malo i o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam hondu NSR DVOTAKTNU I MOZE 150KMH NEZNAM KAKO TA NEMOZE VISE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...