dragisa.pantic 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Doboj,Republika Srpska Prijavi odgovor kao problematičan zovem se dragisa,zivim u doboju, republika srpska... vozim vec 5-6 godina uglavnom male masinice tomos i slicno... imali smo pre nekoliko godina svoju malu druzinu,tacnije "moto bandu" tomosa EXTREME NOISE TERROR,koja u praksi vise ne postoji... :'( pre nekog vremena sam kupio hondu XL 125R iz '84. nazalost imao sam pre 7 dana "bliski susret" sa pasatom na magistralnom putu,covjek je uletio u moju traku i honda je havarisana... uglavnomi glava je nekako ostala na ramenima ;D pozdrav za ekipu,forum je odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dragisa! Zelim ti sto pre da uzmes neki novi motor, a to sto ti je ovaj usao u traku, to se cesto desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Bitno da je glava na mestu a motor ces kupiti drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...