Free 41 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da niko do sada nije objavio, izgleda da je meni pripala cast da najavim prvi skup valjevskih "Predatora"! Posle raznih kombinacija da se skup pravi sa vecim valjevskim klubovima, od cega definitivno nema nista ovaj mladi klub krece u organizaciju svog prvog samostalnog moto skupa. Mnogo veci i cuveniji nisu skupili hrabrosti i volje za ovako nesto tako da momcima iz predatora cestitam na hrabrosti i resenosti da pricu isteraju sami do kraja. Na celu kluba je Dejan Nikolic bajkerima poznatiji kao "Jare". Posto su u frci oko organizacije, ja sam preuzeo na sebe da najavim na bjb ovaj susret. Sto se tice programa slicno kao i na ostalim susretima, sve je obezbedjeno, petak vecera i rok koncert, svira "Gnijev Andjela" u subotu ponovo "Gnijev Andjela" a zatim Djordje David sa svojim bendom "Death Saw". Lokacija: skup se odrzava uz najcistiju reku u Srbiji - Gradac, prostor kafica "River Bar". Mesta i hlada za satore i motore imamoguce je i kupanje u Gracu jer je odmah pored kampa. Pa bajkeri ako nemate neke posebne planove, dodjite na Gradac da pomognemo ovim hrabrim momcima da naprave susret za pamcenje!Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...