Jump to content

Moto Zajednica

NBG kruzni tok kod opstine

Recommended Posts

• U prolazu, 77 postova

Koliko sam video golf 2 je pokupio neki crni motor. Motor je bas ostecen i stajao je nezgodno tako da nisam uspeo da vidim ni marku ni tip, video sam samo okrugli far i cinimise da je neki naked male kubikaze. Golfu je osteceno desno krilo i to poprilicno. Hitna pomoc je vec odvela kolegu a kad sam pitao kera da li je ok rekao mi je da je bio uredu do malopre uz smeshak.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1392 postova

aj da organizujemo protestnu setnju proftiv golfova dvojki!

i crvenih jugica takodje  :)

ja cim vidim golfa blizu mene bezim sto dalje

a tom panduru si trebao broj znacke da uzmes pa da damo njegovu izjavu u novine

• U prolazu, 77 postova

u koliko se to sati desilo i jel danas ?

Juce tj 5.8 sam prosao oko 10.30-45 znaci ovo je bilo sigurno pola sata ranije posto je dosla hitna pomoc i otisla a ovi su uveliko vrsili uvidjaj.

• U prolazu, 84 postova

u koliko se to sati desilo i jel danas ?

Juce tj 5.8 sam prosao oko 10.30-45 znaci ovo je bilo sigurno pola sata ranije posto je dosla hitna pomoc i otisla a ovi su uveliko vrsili uvidjaj.

ahaa ja sam prolazio tu kasnije.nadam se da ce kolega biti ok.

• U prolazu, 77 postova

Ček malo. Ako je u kružnom toku a golfu je očtećeno desno krilo onda je on bio u prednosti. Ja bih malo sačekao sa pozivima na linč.

Mislim da nije. Meni je izgledalo kao da su obojca isla iz pravca Zemuna. Motor je bio na zelenoj povrsini sa desne strane kada se malo udje u tok a kada se ide prema delta city-ju. Golf je bio u skroz desnoj traci i jasno se video udarac sa prednje strane posto je krilo bilo sljusteno ka nazad. Na kolima koliko mi se cini nisu bila ostecena stakla. Motor je crn i lezao je u travi i bilo je murije okolo pa nisam uspeo da vidim ni koji je ni sta je osteceno, samo sam video da je polupan dosta. Moja pretpostavka je da je golfista gledao u kruzni tok i nije primetio motor koji je zakovio ispred njega.

Bilo bi lepo kad bi napisao neko ko zapravo zna sta se desilo, ja nagadjam samo na osnovu onoga sto sam video i sto mi izgleda logicno.... moguce je i da gresim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja