Jump to content

Moto Zajednica

pomoc!!!!!!!!!!!!!!!! kvar!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

da li neko moze da mi pomogne iam problem ne znam resenje i a ne verujem majstorima motor mi je zuji posle 60 ne znam o cemu se radi a gasi mi se na 70/75  a svecica se usija i nemogu da ga upalim desavalo mi se par puta tako svecica baca varnicu posle toga ... kad kupim novu i povezem skuter na auto posle dugoooog verglanja jedva ga upalim da li neko zna u cemu je problem poludecu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dali moze da bude zbogzapusenog auspuha... klip sam menjao skoro ima kit kineski 80cc

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Nisi bas dobro objasnio, bar ja nisam uspeo da ukapiram sta je najveci problem. Posto si rekao da ima kit od 80cc pretpostavljam da je to cetvorotaktna masina. Kod dvotaktnih su obicno od 70cc. To znaci da auspuh ne bi trebao da bude problem. Pogledaj da li ima dovoljno ili previse goriva, proveri boju svecice, proveri da li ti slavinica otvara gorivo i nisu li creva negde presavijena. Sto se tice struje kupi neku kvalitetniju svecicu koju mozes da koristis dugo, na primer ngk CR7HSA ako je cetvorotaktnamasina. Nemas razloga da ih menjas cesto ako je sve ok. Svecica u radu treba da bude vruca. proveri da li baca varnicu. Proveri da ne probijaju negde kablovi ili bobina na masu. Ajde to je za pocetak, posle cemo dalje  ;D. Pali ga na kurblu. Lakse pali a i neces moci da pokvaris anaser od verglanja.

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

pogledaj toplotnu vrednost svecice koje kupujes, posto si ga budzio nije vise ona fabricki predvidjena nego ta za 80 ccm po kataloskoj vrednosti. trebalo bi da radi u tom toplotnom opsegu i da bude ok. Nemozes kupovati svecice ko ti koju preporuci jer ne voze svi motor koji je kitovan i sigurno ne taj kakav ti imas.

• Podržavam 1

Dunja, potpuno si u pravu. Nisam uzeo kit o obzir, verovatno je dosta velika verovatnoca i da zbog neadekvatne svecice pravi probleme. Pretpostavljam da hladjenje nije dirano tj nije stavljana sportska elisa.

Pazi u buduce sa mesavinom. Ako ti mesac nije u redu mogao bi da pravis i rucno mesavinu, bar ce biti sigurnije.

• U prolazu, 6 postova

evo stavio sam kit i kajs malosi i auspuh bulet i opet problemi motor se gusi nece da ide jedva me izvuce uzbrdo poludeo sam pre voznje ga zagrevam i kad krenem masina poludi ide odlicno do 30 i onad samo uspori i vuce se da li zna neko nekog pouzdanog majstora koji oze to da mi pogleda i resi problem !!???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja