Oroku 1394 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1. Par dana pre puta dolazi kobac do mene, nesto pricamo, vozali bi ne znamo gde, ovde okolo sve dosadno, hm, gde bi mogli, ajmo na more. Izmoljakam 3 dana slobodno, ne daju vise, sram ih bilo, gazda se smeje, kaze imam vise godisnjeg nego on ... haha, istina. ;:' Bez neke posebne pripreme i plana puta, krecemo do Boke Kotorske. U navigaciju ukucamo najkraci put do Risna, a posle cemo videti gde bi dalje. Put nas vodi preko Hrvatske, Vukovara i Vinkovaca, gde nema nista uslikano...isto ko i kod nas, pa nema zanimljivosti, pa onda prelaz u Bosnu i prve slike...Tuzla. Ne moze se proci pored Tuzle , a ne uslikati termoelektranu i "cist" vazduhu koji ispusta u visine! Dalje idemo u brda, dobro dodje kao promena od Vojvodine. Kobac se preziva Stupar, pa otud ova slika. Kako se penjemo sve vise hvata nas magla , ne vidi se nista ispred nas, vizir podignut , jer se previse vlage skuplja na njega, pa je i voznja dosta sporija. Tu negde i predajemo vodjstvo slovencima, sa kojima smo vozili neko vreme. Slovenci odprasise negde kasnije, a mi stali da uzmemo hleba u nekoj od pekara uz put...poneli smo neke konzerve i kobaje od kuce, pa cemo jesti negde gde nadjemo klupu da mozemo sesti. Ubrzo , nalazimo bas ono sto nam treba, klupa u planini, nema nigde nikoga. Punih stomaka idemo ka Sutjesci, svi znamo sta je bilo, partizani pobedili, uostalom ima i veceras film na Foxu, pa koga interesuje... Ja se i uspentrao gore na spomenik, da sve detaljno pregledam. Dok sam bio gore, zena, strankinja, pita muza, iz nasih krajeva, sta se ovde desilo, on njoj odgovara,znas onaj film sto sam nabavio na cd-u, e to je spomenik za taj film. ahah, e lepo joj je objasnio, sta ona o Savi Kovacevicu o ostalim narodnim herojima. Jel sam udavio sa ovoliko slika? Idemo dalje, kanjonom Sutjeske, priroda ocaravajuca, prosto da ne poverujes da drvece moze da raste onako iz kamena. :o Znate kako kazu, jeb.. zemlju koja Bosne nema, istina je, predivna priroda , hrana, ljudi, nema bolje. Naletili na neke planine, kad smo se penjali iz kanjona Sutjeske... Posle uspona, krivina, slikanja planina, obilazaka oko radova na putu, sledi i okrepljenje...nista bolje od planinske vode na cesmi, sto bi rekao jedan moj drugar - "Zmija hladno" ! Vozeci se ovakvim putevima, gde svakog kilometra, nesto prelepo izadje iza krivine, tako i ovo jezero sa predivnom bojom. Posle jezera spustamo se u Gacko, ali prvo slikanje Gacka sa brda, zanimljivo je da je to dole sto vidite na oko 1000m nadomorske visine, i predstavlja najvisi grad u Hercegovini. Ponovo termoelektrana "krasi" krajolik. Prolazimo Gacko, tocimo jeftinije bosansko ili ovde hercegovacko gorivo, i pravac Crna Gora, prelaz Vraćenovići, u brdima, coveka okolo nema, samo se krave setaju okolo. Jedino na tom prelazu smo se zadrzali malo duze, vamo pre negde ni kacigu nismo skidali, a motor ni jednom ugasili. Ali kod bivsih nam sunarodnika nemoze tako, zadrzali su nas bar pola sata, sve papire pokupili, pregledali, otvaranje kofera, nosanje nasih papira po kancelarijama. Ne znam cemu tolika procedura, ali prodjosmo dalje , uskim putevima , kola se jedva mogu obici. Bjezi kravo! :D Crnogorski putari vec neko vreme grade put koji ce ubrzati put Risan - Zabljak , pravi crnogorski autobahn. Ali samo na nekim mestima, i dalje ima dosta makadama, radovi su na sve strane, taj deo je zanimljiv jedino ako imate enduro. E onda ponovo se vracamo na magistralu, pa przenje, i skretanje za Risan, naravno, ne ovim novim putem, pa okolo - naokolo, nego starim , punim onih lakat krivina. Pogled na Boku Kotorsku i Risanski zaliv , ne samo da ostavlja bez daha, vec vas tera da ostanete bar nekoliko minuta i zurite u te lepote. Posle ovog neverovatnog puta, koji je nazalost u prilicno ruiniranom stanju, nema zastitne ograde, na nekim mestima, put se odronio, pa je tu samo kamenje ostalo i sl. stizemo u Risan. Mali gradic u nevesti Jadrana, Boki Kotorskoj. Skoro svako letovanje u detinjsktu letovao sam ovde, pa me tako vezu i uspomene za ovo mesto, cep grad vec godinama izgled skoro da stoji u mestu, i to je ono sto mi se svidja, osim par novih ruskih zgrada, izvan grada, ali to se moze preboleti. Kako smo se spustili u Risan, shvatio sam da i ne zelim da idemo dalje, ostajemo ovde, uzeleo sam se Risna, jer to kao da mi je drugi dom. Kobac se slaze, i jedva nalazimo neki skup smestaj , kod neke babe, u sobi 100 stepeni...da smo imali mozga, trebali smo naci smestaj iz Sombora, sigurno bi bio bolji i jeftiniji. Dok je kobac mene slikao za ovu sliku pored table, pada mu motor i lomi se rucka od kvacila. Sutra smo probali rezervnu za Dominatora, ali ne odgovara, pa smo se snasli sa dva parceta armature i dosta izolir trake , i kobac je dobio novu rucicu kvacila. U centru grada. Pogled iz sobe Posto smo dosli predvece, nista od kupanja u moru, raspakovali se, prosetali gradom, popili koje pivce i na spavanje (iako bas i nismo nesto spavali, jer je u sobi preetttooopppllllooo!) . Crkva Spomenik palim borcima "Zastitni" znak Risna, hotel Teuta, nazalost, u zadnjih par godina u prilicno ruiniranom stanju. Luka Risan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba platiti da ideš da se vozaš i pišeš gde si bio. Super urađeno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovla 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd/Ljubovija Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis a slike kao za razglednicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 5, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1. Par dana pre puta dolazi kobac do mene, nesto pricamo, vozali bi ne znamo gde, ovde okolo sve dosadno, hm, gde bi mogli, ajmo na more. Izmoljakam 3 dana slobodno, ne daju vise, sram ih bilo, gazda se smeje, kaze imam vise godisnjeg nego on ... haha, istina. ;:' Bez neke posebne pripreme i plana puta, krecemo do Boke Kotorske. U navigaciju ukucamo najkraci put do Risna, a posle cemo videti gde bi dalje. Put nas vodi preko Hrvatske, Vukovara i Vinkovaca, gde nema nista uslikano...isto ko i kod nas, pa nema zanimljivosti, pa onda prelaz u Bosnu i prve slike...Tuzla. Ne moze se proci pored Tuzle , a ne uslikati termoelektranu i "cist" vazduhu koji ispusta u visine! Cisto informativno da se ne blamiras i ne provaljujes,a i da nesto naucis.... Ovo na slikama sto ti mislis da je "dim", nisu dimnjaci i nije dim, vec hladnjaci i cista vodena para koja dolazi sa turbina i pretvara ponovo u vodu.. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno da se ne blamiras i ne provaljujes,a i da nesto naucis.... Ovo na slikama sto ti mislis da je "dim", nisu dimnjaci i nije dim, vec hladnjaci i cista vodena para koja dolazi sa turbina i pretvara ponovo u vodu.. ;D Tuzlak, ne daj se isprovocirati ;D. Oroku je svjetski putnik, zna on, ali nemilosrdno arci umjetnicke slobode u opisima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Dan 2. Posle dorucka odma na plazu, nisam se poseteno ni okupao po raznim morima na kojima sam bio ove godine, a bome ni kobac nije stigao vec dugo na more. More ujutro, mirno, cisto, ma lepsa mi ova Boka od bilo cega! U vreme najjaceg sunca, idemo sa plaze, docemo kasnije, sad malo da kobcu pokazem grad, a i da ga uslikam za putopis. Reka koja se iz pecine uliva u more, naravno, kad ima kise, sad tu bas i nema nesto vode. Stari most I pecina ... Tu su i iskopine starog rimskog grada, a iz koje godine, stvarno ne bih znao. Risan je najstariji grad u Boki , datira iz 3. veka pre nove ere. Bio je najsnazniji u doba kraljice Teute , dok ga nisu osvojili Rimljani. Teutin dvorac se nalazi iznad Risna , i jako tesko je dostupan, cak nisam ni siguran da se gore moze otici bez neke dobre opreme. U Rimsko doba grad se zvao Risinium, i bio je u prilicno losem stanju sve do 1. i 2. veka nove ere, kad su se u ovom gradu dizale palate , skuputure, mozaici...Tako danas u samom gradu mozete posetiti mozaike, i pogledati kako je to izgledalo. Risanske ulice Posle rucka i odmora uz TV, ponovo plaza, i onda idemo do Kotora, bio bi greh da smo dosli dovde, a ne otici malo na voznju po Boki. Malko pocrveneo ;D Kao sto rekoh posle brckanja u moru, idemo do Kotora, prvo stajanje , Perast. Svakako ono sto najvise zapada za oko su dva ostrva .... prirodno ostrvo sv. Djordje na kom se nalazi manastir iz 12. veka, i bar kad sam ja zadnji put bio, na njega nije bio dozvoljen ulazak za posetioce, i Gospa od Skpjela izgradjena krajem 15. veka. Na tom mestu je 22. jula, po predjanju, nadjena slika Gospe, pa su stanovnici Perasta odlucili u tu cast da izgrade ostrvo i na njemu crkvu. Svake godine od tada , na to mesto nasipa se kamenje sa camcima i tako se ono vremenom i proslirilo. Nazalost, mi smo zakasnili na ovu svecanost za par dana, ali se mogu pohvaliti da sam tome prisustvovao pre nekoliko godina, cak i bio na ostrvu. Ostrvo sa drvima, koje je levo, je sv. Djordje, a desno je Gospa od Skrpjela. Iako ima samo 500. stanovnika, njegova velicina se ogleda u lepoti - Perast ! Na parkingu za motocikle , kod starog grada motore ostavljamo pored dosta enduro motora i skutera, niceg drugom osim toga ovde nismo videli, stvarno zacudjujuce...hehe, zaboravio sam da slikam, blenuo sam u KTM-ove. ;D Kotor je osnovan nekih 100. godina posle Risna, i spada u starije gradove ovog podnevlja. U njemu su vladali Rimljani i u to vreme zvao se Acruvium. Prve utvrde su izgradjene od imperatora Justinijana I , ostalo je samo nadogradjivano godinama. Setnja po starom gradu Srpska pravoslavna crkva, crkva sv. Nikole crkva svetog Luke Kotorske ulice Katedrala sv. Trifuna iz 809. godine Macke "gotove" od vrucine Zanimljiva lobanja na kuci Zidine Kotora Zidine idu skroz do vrha planine, gde se nalazi crkva i tvrdjava Lepo se prosetali po Kotoru, odmorili od kupanja, pazarili veceru u Maxiju, pa nazad za Risan. Stali smo da uslikamo jos nesto pre samog ulaska u grad, tu se i upoznali sa jednim deckom, zivu tu, vozi motor, neki R, i nemoze da veruje da smo dosli "cak" iz Sombora ovde. Njegov drugar je doneo motor vozom iz Beograda i sad se sa svojim R-om voza po primorju. Uvece smo ga sreli sa zenom i bebom, i idalje je bio u neverici da smo toliki put prevalili ! Sta bi rekao da zna da sam bio u Siriji, haha! ;D Uvece opet , crno niksicko, pogled na luku i vaterpolo treninig. ;D Posle su zatvorili radnju, pa nije bilo vise limenki, pa smo presli na svetlo, kad se mora. Lokalna birtija, pa laku noc! ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno da se ne blamiras i ne provaljujes,a i da nesto naucis.... Ovo na slikama sto ti mislis da je "dim", nisu dimnjaci i nije dim, vec hladnjaci i cista vodena para koja dolazi sa turbina i pretvara ponovo u vodu.. ;D U, izvini, ali izvor mi neke novine koje sam nasao preko googla, gde pise da elektrana zagadjuje okolinu i da ima dosta bolesti u tom kraju, pa sam povezao sa time, a i dimnjaci sam nasao naziv na nekim slikama preko googla, pa se nisam ni trudio da trazim dalje. Nema potrebe za tim tonom, i da se bez potrebe lozis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 5, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno da se ne blamiras i ne provaljujes,a i da nesto naucis.... Ovo na slikama sto ti mislis da je "dim", nisu dimnjaci i nije dim, vec hladnjaci i cista vodena para koja dolazi sa turbina i pretvara ponovo u vodu.. ;D U, izvini, ali izvor mi neke novine koje sam nasao preko googla, gde pise da elektrana zagadjuje okolinu i da ima dosta bolesti u tom kraju, pa sam povezao sa time, a i dimnjaci sam nasao naziv na nekim slikama preko googla, pa se nisam ni trudio da trazim dalje. Nema potrebe za tim tonom, i da se bez potrebe lozis! Ne bih da polemisemo i ne lozim se,vec smatram da bi momak u tim godinama trebao znati elementarne stvari iz Tehnike i Termodinamike,pogotovo sto vozis motor i vjerovatno ga sam odrzavas. Ali eto vidim da neznas i da takve podtake skidas sa neta,ali ih ne koristis na pravilan nacin. No nije to ova tema, vec cisti Off pa ovom prilikom zelim da pohvalim Putopis i drago mi je da ste se ti i drugar lijepo proveli i sa srecom vratili kuci. :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Dobro , dobro, izvini, od sad stavljam samo slike, da se ne bi neko uvredio sto ja ne znam princip rada termoelektrana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis....slike prelepe,manje nisam ni ocekivao ;D ;D a za film sutjesku,jes da je malo losiji ton (ja ga ubacivao jutros) al ebaga,ko voli izdrzace Samo napred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sjajno, divno je vidjeti kako vas te stare makine nose gdje god pozelite, interesantno je da su ovako lijepe slike napravljene sa A470 PowerShot Canononm, praistorijskim idiot aparaticem, plus malo obrade u photo shopu Sve rijeci pohvale, interesira me kako su vas ove vase mazge sluzile na putu, za Dominatora ne sumnjam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ Igorak I XT i Dominator bez problema izdrzale put, mnogo teze smo mi sve podneli. Do tamo je bilo 550km, a nazad oko 650km, tako da me je dupe boleo jos dva dana posle povratka. ;D Motori trosili skoro isto ceo put, sa malim razlikama, neki prosek od 4.3 l je recimo bio, najvise je bilo oko 5 i nesto, ali to samo jednom mozda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Super tura. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Dan 3. Za danas , dogovorili smo se da idemo preko Durmitora i kanjona Pive , pa tek onda kuci. Da bi dosli u neko pristojno vreme kuci, krece vec oko 9h. Istim putem penjemo se iznad Risanskog zaliva, pa na magistralu pravac Niksic. Slano jezero kod Niksica, prilicno veliko sa gomilom sitnih ostrva, i jedno jako zanimljivo mesto za kucu Preko brda i planina, lakat krivina, i uskih puteva stizemo do Durmitora...Kako smo se priblizavali, odlicno i vedro vreme se pretvorilo u oblacno. Na Durmitoru seva, i kad smo kasnije dosli , videli smo i da pada kao luda. Svejedno Durmitor je mozda jedna od najlepsih planina u ovom delu Evrope . Cim prodjete ovu tablu za ulazak u Durmitor, pocinju ne stvarni predeli, nema slika koliko bi ja hteo, zbog pljuska, ali mislim da ni ove nisu lose... Za Durmitor mislim da su reci suvisne...Jedino bi dodao da sam mogao imati i udes tu negde kod ovih zadnjih slika, iza krivine se stvorio neki tip, obojica smo vozili po sredini , ja zverao okolo, ni sam ne znam kako smo se izbegli, kobac mi rece , da je od golfa do kofera bilo mozda 10 cm, ne vise! .., Obisli Durmitor , ali sasvim sam siguran da cu ovde doci ponovo, malo bolje da istrazim ovaj kraj. I taman da odem do kanjona Tare. Spustanje u kanjon Pive, fascinantan....prelepa boja vode, jedino sto malo kvari su tuneli sa lakat krivinama, koji mogu biti prilicno opasni ako se zaletite. Gore smo sreli dva motora, iz Rumunije, odose brzo, pa smo im se samo javili. Kad smo sisli , i vozili uz reku prema granici, koja prestaje tek kad stizemo do nje. Sama voznja uz reku, posle Durmitora, najlepsa na ovom putu, gomile tunela jedino malo kvare utisak. Stizemo do brane na Pivi, stajemo da uslikamo branu, cuvar mase rukama i vice "No, no !!!" , ja mu kazem, cekaj covece, moze jedna slika bar, on opet "No, no !!!", tek kad sam mu opet ponovio , da ga razumem, i da cu uslikati jednu sliku, pusti me covek....Nikad mi nece biti jasno sto nasi nedaju da se slikaju takvi objekti, koga briga sto sam ja uslikao branu ili zeleznicku stanicu i sl. E ova druga strana jos impresivnija.... Dalje, prelazimo Bosnu, mislili smo istim putem kuci , preko Sarajeva, ko i prosli put, ali nije zanimljivo , tuda smo vec prosli. Sta cemo gledamo navigaciju, ajmo preko Romanije, Bijeljina , Iloka , Odzaka za Sombor. Duzi put mozda 10km, al nema veze. Sa Romanije samo ova slika kad smo stali da predahnemo i nesto pojedemo, vec imam slika odavde, vremena za stajanje bas i ne, a i peglali smo po krivinama prilicno, pa ko je tad mislio na slikanje. Sunce zalazi, granica sa Srbijom je tu, ovim i zavrsavam putopis, kasnije smo samo vozili po Vojvodini, mrak je, pa i nema sta da se slika. Pozdrav, do neke nove voznje ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti decko prvo da polozis Termodinamiku I i II pa onda da se skitas po belom svetu i da slikas svasta nesto ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan tako rade odlikaši, decki super putopisic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis a neke fotografije ladno mozes smestiti u "umetnicke fotografije" svaka cast momci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan E vala, svaka čast momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor i Piva su .......vrh. Lepa voznja i lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti decko prvo da polozis Termodinamiku I i II pa onda da se skitas po belom svetu i da slikas svasta nesto ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Evo pomoci... ;D ;D ;D http://rgn.hr/~tkurevi/Termodinamika_strojarstvo/Download_materijali_termodinamika/Download_materijali_termodinamika.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije profi,nema sta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis,jos bolje fotografije,sto rece covek na pocetku treba ti placati da se vozis,slikas i pises,bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Oroku. Napravio si fantasticne fotografije na tom putovanju. Vidi se da ti je prijalo. Nadam se da ces jos putovati i javiti se kad prolazis mojim krajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Sad nije bilo vremena da stajemo u Han Pijesak, ionako smo kasni stigli kuci...drugi put se javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...