skijash 246 Napisano Avgust 4, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Čujte i počujte ;D Stavljam svoju dragu hondu u oglase, u želji da uzmem veći motor. Hondica je 2002. godište, prešla je oko 14000km. Ima nove gume i urađen je servis pre oko 500km (tad su i gume stavljene). Stavio sam farove u triumph stilu i napravio donji poklopac za cajger (vidi se na slici) jer je kad sam je kupio imala masku u ktm duke stilu koja mi se nije dopadala. Sve ostalo je u tip top stanju. Registrovana je 15. aprila. Uz motor idu i originalni okrugli retrovizori u crnoj boji, srebrni streetfighter volan i gorepomenuta maska sa farovima. "PROTEST" nalepnica ne ide uz motor! Trenutno ima i pun rezervoar goriva tako da ako kupite u narednih pola sata dobijate i to gratis! Zamene me zanimaju i to za: -z750 -neki naked ili R mlađi od mog motora a veće kubikaže -10 000 evra -zlatne poluge Ne bih se menjao za neregularan motor, motor u lošem stanju, auto, građevinski materijal, bilo kakve životinje, mobilne telefone, stare gume ili kamenje. Cena je 2600 evra. 063 393 303 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Probo ga, bash lep motor svakako vredi pogledati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Probo ga, bash lep motor svakako vredi pogledati. Markoooo jel ti to mislis da kupis i neki motor!? ;D Ovaj mi je bas nekako lep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok probao chisto informativno, nisam ja za vake motore, al aj da mu ne offujemo oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7942 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan uh jedna ralica ko leba mu treba... Jel to rep od 900RR ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 7, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije, to mu je fabricki rep, ali neodoljivo podseca na rep 900 RR i to ne 92-94, verovatno mu je bio uzor pri dizajniranju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bi mogao ovo pocetnik da jase? I da polaze na njoj? U odnosu na ostale naked-e mi dluje najpitomije al' opet,bolje da pitam za misljenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 7, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi. Motor je izuzetno povozan, ali ima i vise nego dovoljno snage i kad bolje pocetnik ovlada sa njim da mu ne bude dosadan, Masina vrlo dugotrajna i pouzdana. Ovaj motor bi trebao biti dobar primerak jer mislim da je to bivsi Dodin motor, pa uff-ov ( e tu je izgubio far i satove, ali ako to zanemarimo ostalo bi trebalo biti besprekorno), normalno, ako je to ,taj motor na koji mislim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeste to je taj idealan za pocetnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 8, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom motoru se vrši obuka u raznim autoškolama po Jevropi, može se uraditi osmica bez mnogo muke. Vrlo je upravljiv i zahvalan za učenje i udoban za vožnju. Kad sam ga kupovao izbor mi je za te pare bio ili neki mator R (verovatno ružnjikav i u lošijem stanju) ili ovaj koji super izgleda i lakše se vozi. Brzo sam se odlučio i nisam pogrešio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 9, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 17, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Povodom prelaska Valentina Rosija u Dukati odobravam popust od 100 ajvara Dakle, cena je sad 2500! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 9, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pri pranju mi je spala nalepnica "PROTEST", spuštam cenu na 2400 evra ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 13, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor ide i nosač kofera! Nije fiksna cena, trebaju mi pare da uzmem nešto brže ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prednost u zameni imaju plavi motori jer mu boja slaze sa jaknom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 15, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan A i plavi su, kao što je poznato, za dečake ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...