No_LiMiT 81 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Znam na engleski da je chassis pa valjda se odnosi na isto kod nas Mogu da uzmem jedan motor jeftino(dosta jeftino), nov je dosta ali naravno bivsi vlasnik sjeo pao i slomio se i sad ga prodaje. E sad, stvar je sto je dosta vecina stvari prezivjela i sve ostalo sto treba ima ovaj i/li mogu nabaviti al me interezuje za sasiju, oklop metalni, kako se vec zove. Napukla je bila i iskrivila se tako da treba nova. Bivsa zavrsila na smecu nekom... Zanima me bi li se moglo porucit to(suzuki motor), kupit negdje ili kako? Mogao bih uzet i napravit i da me ispane veoma veoma povoljno i ko nov da je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislis na ram?tesko da cs naci nov ,mozda neki sa papirima ali i to je pitanje koliko povoljno....koji model je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ram. Ne bi mogao od suzuki da se naruci? Radi se o gsxr600, i naravno budala skoci na njega i woop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan stari je mogao da se izvari i ispravi ovako ima dosta zajebancije ako hoces da sve bude legalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan A ne znam, vidjet cu ima li ga dje ili stvarno bacio i nazvat suzuki ovdje sjutra da pitam... Hvala u svakom slucaju, mada ako jos neko ima ideju/predlog go ahead Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5396 Napisano Avgust 4, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ne znam, vidjet cu ima li ga dje ili stvarno bacio i nazvat suzuki ovdje sjutra da pitam... A gde si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam na engleski da je chassis pa valjda se odnosi na isto kod nas Mogu da uzmem jedan motor jeftino(dosta jeftino), nov je dosta ali naravno bivsi vlasnik sjeo pao i slomio se i sad ga prodaje. E sad, stvar je sto je dosta vecina stvari prezivjela i sve ostalo sto treba ima ovaj i/li mogu nabaviti al me interezuje za sasiju, oklop metalni, kako se vec zove. Napukla je bila i iskrivila se tako da treba nova. Bivsa zavrsila na smecu nekom... Zanima me bi li se moglo porucit to(suzuki motor), kupit negdje ili kako? Mogao bih uzet i napravit i da me ispane veoma veoma povoljno i ko nov da je r neke stvari nism bas skontao sta si hteo da kazes ali u sustini mislim da znam sta ti treba:) Reci konkretno koji gsxr je u pitanju,jer ne znam sta ti znaci NOV JE DOSTA. Jel 2010.god. ili nesto stariji? E sad sve je to mnogo sumnjivo sto je neko tek tako bacio ram u djubre...koliko god da je unisten sumnjam da bi ga neko bacio. Tako da verujem da ti ustvari kupujes samo papir od nekog motora eventualno i agregat. Da bi sve bilo legalno moras naci neki ram preko sa papirima i ocariniti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema sanse da carini ram ja sam se nesto raspitivao kod speditera i odgovor je uvek bio ne,ne,ne jedino ovlasceni diler moze da uveze ram ali kosta dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, izgleda da nema vajde od toga pa se necu trudit, neka proda nekom drugom. Thanks guys:) P.S. Nije nista mutno bilo, noviji motor, pao, slomio, i sad se moze napravit ali... Nego nebitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...