RemusBrabusAkrapovic 16 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one sa vise iskustva od mene imam pitanje kako su resili problem copave kod Dakara (motor je suvise nagnut) . Kada mi je pod punom ratnom opremom (bocni koferi i zadnji plus torba) imam ozbiljnu bojazan da ce se srusiti. Sada , na putu sam ga vezivao na trajektima . Da li je resenje nova , duza ili da varim i da je produzim ili da se namesti da pada pod ostrijim uglom (ako moze). Ko zna neka pise. Hvala svima Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan skini i zuni cekicem da se ispravi ili ako ti se ne skida onda na acetilen malo zagreji pa iskrivi koliko treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan meni je skoro aprilia falco pala na stranu posto je nozica mnogo kratka i stopa je u suprotnu stranu , resio sam problem tako sto sam navario parce metala ispod fabricke stope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imao sam bmw-a r850r koji mi se kada je bio pun kofer i sa bocnim tobrama prevrnuo preko copave a ona ostala otvorena....jako velik nagib ima copava na bmw-u.to sam resio tak osto sam je produzio za 1.5 cm mada tada sam naisao a problem pri sklapanju copave i centralnog.prvo mora da se sklopi centralni pa copava nekad to iritira ali jbg vise nije bilo problema zbog prevrtanja a mogoa sam da ga parkiram svuda dok nisam produzio to bas nije bilo izovdljivo uvek.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4267 Napisano Mart 23, 2011 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto motor kad je natovaren ima zelju da se prevrne preko nozice.Jos je problem na starim BMW-ima taj sto osovinica na kojoj stoji nozica zna da dobije lokera,pa je problem veci. Spas sam nalazio tako sto sam trazio neravan teren da mogu motor da ostavim tako da mi neki tocak ode u rupu,a nogica da ostane na bregu. Sada sam produzio nozicu za 1.5 cm,pa ce mo videti da li ce to dati dobre rezultate. Postavicu kasnije i slike kako to sve izgleda kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4267 Napisano Mart 23, 2011 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicke kako sam ja produzio nozicu na starom BMW-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nmoj nista da budzis ,skini je i pazljivo ispravi da nbi pukla. Kada to uradis nemoj vise da SEDIS na motoru dok je na { kako kazes }copavoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...