slavonac 81 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Halo kolege, planiram u subotu naveče spavati u Subotici. Molio bih preporuku za smještaj negdje oko centara! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
susprint 0 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav imas lep mali hotelcic u samom centru subotice , zove se PBG preko puta doma ucenika srednjih skola adresa je harambasiceva pa onda hotel patria na glavnom putu i sjajni hotel galerija koji je nesto skuplji u ulici matije korvina 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav imas lep mali hotelcic u samom centru subotice , zove se PBG preko puta doma ucenika srednjih skola adresa je harambasiceva pa onda hotel patria na glavnom putu i sjajni hotel galerija koji je nesto skuplji u ulici matije korvina 17 Hvala za informacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio bash Dom ucenika srednjih skola,odlican smestaj ,cena takodje.(Harambasiceva 22).Ako se odlucis za tamo,i treba ti neki kontakt tel,javi mi se na 063 7782167. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio bash Dom ucenika srednjih skola,odlican smestaj ,cena takodje.(Harambasiceva 22).Ako se odlucis za tamo,i treba ti neki kontakt tel,javi mi se na 063 7782167. Hvala - no nažalost nije mi trebalo, vidjećeš u putopisu! No vrijedi za drugi put - i obratno naravno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cifra za prenoćište ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao na Palić ... ekipa (koju sam upoznao preko ovog foruma) me smjestila odlično ... Inače sam trebao biti u "Palićkoj kruni" ... uredan hotelčić ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 13, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram bez veze novu temu. sledece nedelje idem na jedan dan poslom u SU ne ostajem da prestapam, ali mi samo treba neki tip, sta obici u tom kraju, ili kuda se dalje vozati. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram bez veze novu temu. sledece nedelje idem na jedan dan poslom u SU ne ostajem da prestapam, ali mi samo treba neki tip, sta obici u tom kraju, ili kuda se dalje vozati. hvala Skupstina grada (mislim da je zovu Gradska kuca) Prelijepa gradjevina. Obavezno udji. Imaju staru kociju u predvorju. Tu je i pjesacka zona pa se prosetaj. Palic je super. Parkiras kod jezera i prosetas. Za klopu preporucujem Abraham Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...