Jump to content

Moto Zajednica

Supermoto

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: /

Evo ovako..imam DR 650...i interesuje me dali moze da se stave supermoto felne,tj dali je neko radio to u srbiji??posto sam samo gledao na ytube..

Raspitivao sam se i cuo neke astronosmeske cifre za felne bez zupcanika...da dodam jos malo kupio bi ktm.. ;D

I jos da li ima neki sajt da moze se naruce felne za taj i taj model da da mi neskinu kozu sa ledja

Xvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Evo ovako..imam DR 650...i interesuje me dali moze da se stave supermoto felne,tj dali je neko radio to u srbiji??posto sam samo gledao na ytube..

Raspitivao sam se i cuo neke astronosmeske cifre za felne bez zupcanika...da dodam jos malo kupio bi ktm.. ;D

I jos da li ima neki sajt da moze se naruce felne za taj i taj model da da mi neskinu kozu sa ledja

Xvala unapred

nemoj da te ja sa ovim što cu reci razocaram ili uvrjedim, nemam tu namjeru ali to bi meni licilo kao da konju na noge staviš balerinke. SM. motiri su vitki ,visoki i sve skupa elegantni a DR to nije pa bi to bilo kao šaka u oko. ako to i realiziraš onda nisi za SM. a nije ti ni da ideš van asfalta.

• U prolazu, 29 postova

xvala na odg...naravno da me ne uvredjujes..neog mlad sam pun nekix fix ideja a gde drugde nego ovde da se raspitam najjbolje o tome...xval jos 1 na odg..i meni se cini da necu to raditi,al reko ajde mozda je neko to radio...

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

koji tacno model DR-a imas? Gluposti da DR nije za SM,samo zavisi koji model. Inace felne su skupe ali mozes da nadjes od drugih modela ,neke sportske 125ice ili slicno.

post-4859-12879089289582_thumb.jpg

post-4859-12879089290181_thumb.jpg

post-4859-12879089290303_thumb.jpg

post-4859-12879089290841_thumb.jpg

• U prolazu, 29 postova

Ima suzukija DR 650..`92 god..ja mislim da je dakar verzija al nisam siguran...siguran jesam da nije rs...znaci meni lici kao rodjeni supermoto...raspitivao sam se i mnogi su mi rekli da probam od aprilie rs 125 da stavim felne sto po i meni nije lose posto su zicane felne skupe ko da su od zlata.. ;D...

xvala za odgovor

• Integrisan, 13052 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Meni su DR, XR i sl.najgotivniji u Supermoto verziji. Imaš na supermotojunkie.com temu "vaš motor" ili tako

nekako pa pogledaj od čega sve prave smt., možda dobiješ inspiraciju da mu još nešto uradiš. Svakako

nisi u klasi za trke ali za široku upotrebu 100%

• U prolazu, 29 postova

Xcala za sajt,nacemo nesto...al izgleda da cemo nabaviti tockove od rs 125... ;D..e sad zupcanici i to neznam ni ja.. :-\..ako neko moze nesto da kaze svaka pomoc bi mi dobro dosla...

Xvala unapred

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja