andrejp 24 Napisano April 18, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Great choice Boki! A shara je stvarno u skladu sa imenom :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace evo vam link ka ceni kacige u Louisu ovde.. samo morate nekad dva puta da kliknete jer vas posle prvog klika vraca na pocetnu stranicu - kliknite josh jednom i ostace na stranici sa xr-1000 cena jednobojnog modela 399E cena Diabolic modela (tj modela sa nekom grafikom) je 479E - evo linka.. (ista prica o dva klika kao i gore) Whisper strip je deo koji se stavlja na otvoru kacige(vratu) i sluzi sa suzbijanje buke' date=' naravno u kacigi... Hm - ako se zaptije i ta rupa, sigurno ce biti tishe, ali mene zesce brine efekat: "kuvana teleca glava u skembetu" leti! Znaci vec sad, ono sunce upicilo, ja na najsmornijem semoforu i najsmornijoj guzvi u oba smera (ni preko pune nista ne pomaze, ni peshak ne moze da se provuce) kod Beogradjanke, kolona mili, panduri kao regulishu Bog te pita shta, sunce pici, a znoj iz glave lipti! Ali ladno kuvana teleca glava u skembetu! Da poludish! Dodje ti da vozis preko automobila. Dignut vizir ne pomazhe. Glava se rapidno smanjuje :shock:! Ali bez zezanja! Znaci videli me ortaci, kao bate - omrsho si - a ja jedem i dalje ko stoka. Medjutim dohakam mu sta je u pitanju, tj zasto tripuju da sam smrshao - nisam smrshao nego mi se glava smanjila :shock:! Kuku meni! Shta da radim!? Pa kako se temparature i guzve budu povecavale, meni ce glava biti sve manja i manja :shock:! Ovo me zesce brine... Mislim jedino mi to nadvija oblak nad kacigom generalno... I to nema preterano veze sa bojom kacige, zato sto se isto znojim - dal na suncu ili u hladu od zgrada -na to utice temparatura vazduha pomeshana sa temparaturom glave u kacigi okruzenoj sundjerom, tkaninom, loodilom. Ventilacija shljaka kad ti se glava dobrano istopila, tj mokra pa si josh + u pokretu, tj vozhis - cim se pokrenesh - uffff olakshanja. Ali dok stojish, pa josh sunce - ode glava svejedno - istopi se! E da - imam svilenu podkapu... Jer ima neka kaciga sa klimom? - to bi bio hit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achilles 1 Napisano April 18, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Whisper strip koristis samo na duze relacije :idea: Ah da, koja bre guzva kada si na dva tocka, sexy tj. zgodan tj. mrsav i mozes svuda da se provuces! Za motor ne postoji guzva - samo prepreka! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali mene zesce brine efekat: "kuvana teleca glava u skembetu" leti! ... zamalo da padnem sa stolice!!! :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ... meni ce glava biti sve manja i manja :shock:! Ovo me zesce brine... Axaxxaxaaa Axaxaxaxax Xaxaxaxaxxaxaxxaxxxxaxaxaxa aAAAAAAAaxaxaxaxax Jebote,koji si ti K.R.E.T.E.N. Jedva dodjoh do vazduha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan aaaa Bender 75 :: ... meni ce glava biti sve manja i manja ! Ovo me zesce brine... Axaxxaxaaa Axaxaxaxax Xaxaxaxaxxaxaxxaxxxxaxaxaxa aAAAAAAAaxaxaxaxax Jebote,koji si ti K.R.E.T.E.N. Jedva dodjoh do vazduha.... Benderu, uljepsao si mi ponedeljak. Imas :pivo: kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan Znaci problem sa smrznutim jajima je resen, sad jos da se resi problem kuvane glave, , benderu da te nema trebalo bi te izmisliti :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan :redflag: :mrgreen: :mrgreen: :harmonikas: Bender je vrh..10 min nisam mogao da dodjem sebi od smeha "Bender 75 :: ... meni ce glava biti sve manja i manja ! Ovo me zesce brine... " uh..stomak me zabole..kakav covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da se vratimo na kacige.... uzeo sam shoei flip up (cak sam stigao i crash test da uradim :kul: ) cena sa tamnim vizirom je bila 500 eur ,i zadovoljan sam ! P R E Z A D O V O LJ A N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOLIKO..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Jul 1, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U sunce ti zarko 500 jevreja :o , brate pa to je pola sume za skuter koji planiram da uzmem :-\ Nego jel zna neko gde ima u NS da se kupi solidna flip-up kaciga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...