Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Z400

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Na prodaju Kawasaki Z400, 1988 god., presao samo 16000, kao nov, u potpunosti sredjen, 1700 eura, 063 83 49 226 Milan

404.jpg

Hmm, druze da se nisi zeznuo u godistu motora. ??? ;) Jer ovaj motor na slici je 1978.godiste. ;):)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Na prodaju Kawasaki Z400, 1988 god., presao samo 16000, kao nov, u potpunosti sredjen, 1700 eura, 063 83 49 226 Milan

404.jpg

Hmm, druze da se nisi zeznuo u godistu motora. ??? ;) Jer ovaj motor na slici je 1978.godiste. ;):)

Pa ja nisam hteo da pametujem ali...88 nije sigurno  ???

Pa ja nisam hteo da pametujem ali...88 nije sigurno  ???

Ne vidim zasto je "pametovanje",ako se nekome kaze da nije u pravu ili da je u zabludi. ??? 8)

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Ma vidis prijatelju da se svi drndaju i ljute i za najmanje sitnice,odmah u vatru  ;) Nego prelep bajk pa koje god da je godiste...Srecno sa prodajom,pravi kolekcionarski primerak!

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

nemam obicaj da komentarisem neciji oglas ali........kad procitam gomilu ovde nadobudnih dokonasa muka me vata ! da bi ste dali komentar jeste nije taj model prvo se informisite dobro a ne da lupate gomilu gluposti.Poznato je da se kod nas saobracajne prepravljaju prilikom uvoza na manje kubikaze ali i godista sve u cilju neke ustede .....odvratno....pa samim time dolazi i do ovakovih ispada..........Medjutim ovaj oglas konkretno ovaj motor pored onog Z900 koji je takodje kao oglas na forumu postavljen su stvarno retko dva vidjena lepo sredjena primerka kolekcionarska u Srbiji  i samim time zasluzuju pohvale ali i pravi kupac koji ce to  kupiti ce sam da se unapred naouruza sa potrebnim informacijama za taj model tako da batalite lupanje gluposti jeste .....nije to godiste i ostavite coveka na miru da prodaje motor a buduceg kupca ne bacajte u vatru!

i za sve ovde prisutne evo info od kad do kada se proizvodio i koja je tacna oznaka  za koju  godinu  bila

SRECNO I PRODAVCU I KUPCU sa ovim lepim primerkom ;)

http://motorbike-search-engine.co.uk/classic_bikes/kawasaki-z400.php

• Podržavam 1

nemam obicaj da komentarisem neciji oglas ali........kad procitam gomilu ovde nadobudnih dokonasa muka me vata ! da bi ste dali komentar jeste nije taj model prvo se informisite dobro a ne da lupate gomilu gluposti.Poznato je da se kod nas saobracajne prepravljaju prilikom uvoza na manje kubikaze ali i godista sve u cilju neke ustede .....odvratno....pa samim time dolazi i do ovakovih ispada..........Medjutim ovaj oglas konkretno ovaj motor pored onog Z900 koji je takodje kao oglas na forumu postavljen su stvarno retko dva vidjena lepo sredjena primerka kolekcionarska u Srbiji  i samim time zasluzuju pohvale ali i pravi kupac koji ce to  kupiti ce sam da se unapred naouruza sa potrebnim informacijama za taj model tako da batalite lupanje gluposti jeste .....nije to godiste i ostavite coveka na miru da prodaje motor a buduceg kupca ne bacajte u vatru!

i za sve ovde prisutne evo info od kad do kada se proizvodio i koja je tacna oznaka  za koju  godinu  bila

Od sve ove silne price svelo se na to da je ustanovljeno da doticni motocikl iz Oglasa nije 1988. vec 1978. god. ;):D ;D

• Svrati ponekad, 183 postova

nemam obicaj da komentarisem neciji oglas ali........kad procitam gomilu ovde nadobudnih dokonasa muka me vata ! da bi ste dali komentar jeste nije taj model prvo se informisite dobro a ne da lupate gomilu gluposti.Poznato je da se kod nas saobracajne prepravljaju prilikom uvoza na manje kubikaze ali i godista sve u cilju neke ustede .....odvratno....pa samim time dolazi i do ovakovih ispada..........Medjutim ovaj oglas konkretno ovaj motor pored onog Z900 koji je takodje kao oglas na forumu postavljen su stvarno retko dva vidjena lepo sredjena primerka kolekcionarska u Srbiji  i samim time zasluzuju pohvale ali i pravi kupac koji ce to  kupiti ce sam da se unapred naouruza sa potrebnim informacijama za taj model tako da batalite lupanje gluposti jeste .....nije to godiste i ostavite coveka na miru da prodaje motor a buduceg kupca ne bacajte u vatru!

i za sve ovde prisutne evo info od kad do kada se proizvodio i koja je tacna oznaka  za koju  godinu  bila

Od sve ove silne price svelo se na to da je ustanovljeno da doticni motocikl iz Oglasa nije 1988. vec 1978. god. ;):D ;D

nema veze,šta je to samo 10g-ostariće i on. za sada je u MLADJIM OLDTAJMERIMA ..a  ne OLDTIMER.  U ostalom i ti se podmladjuješ bar za 10-15g -redovno ;) ;D

• U prolazu, 2 postova

U vezi sa godistem, model se proizvodio do `79, inace motor je uvezen iz Italije a poznato je da italijani datum prve registracije motocikla vode kao datum proizvodnje. Prodaja je jos uvek aktuelna, nova cena je 1500 eura.

• Podržavam 2

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja