Milos_sU 16 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima .. Interesuju me misljenja drugih o ovom motoru ? Milsim na to kako se kvari , potrosnja , snaga i to .. I gde bi mogao da kupim neki bolji auspuh za njega , npr. arrow , ako ima negde ovde kod nas u Srbiji da se kupi Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 28, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Arrow ima u Trionu valjda.. verovatno mora da se naruči. Ne znam koliko ima tih Derbija, made in Spain su.. Šta fali RS125 ili Cagivi Mito? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ja rekao da im nesto fali , ali RS 125 ovaj noviji model od 2006 ima jako mali blok motora ,a on ima 36 ks , i vremenom se od radilice pocne jednostavno razvaljivati sve unutra , a cagiva mito je motor odlica , i snaga je super , ali po mn izgled mita i nije bas nesto . A ovaj Derbi GPR 125 mi se bas svidja kako izgleda , a nisam cuo da se nesto mnogo kvare , dok jer Aprilia RS 125 jako kratkotrajna (: To je neko moje misljenje , ali ja sam ovde bas zbog toga da poslusam i misljenje drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 28, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nisi čuo da se kvare jer ih niko ne vozi ;D zapremina svih tih motora je 125ccm, skoro i da nema razlike, funkcionišu na istom principu. Motor ne može sam od sebe da se uništava i haba. Zavisi kako ga voziš, kako ga održavaš. Uglavnom kod svih 2t motora je rok trajanja 15000km nakon kojih treba da uradiš generalnu. Mislim može se raspasti i ranije ali 10 000km treba da izgura sigurno. Cvaje nikad nisu bile za duže staze ali FUN FACTOR ako znaš na šta mislim je vrh. I Derbi i Aprilija i Cagiva će imati iste probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Druze vidim da si zainteresovan za derbia...Ja sam bi ponosan vlasnik istog modela iz 2006 samo od 50cc..Da ti kazem prezadovoljan sam bio,nista od ulaganja osim kocionih plocica ali to i nisu ulaganja i sipam kvalitetno ulje i teram,bez kvarova sam presao oko 12000km,izvozao sam se njime,znaci dobra i izdrzljiva masina stvarno,uz redovno odrzavanje..ima lepsi zvuk od rs125 to je sigurno i masina je izdrzljivija u to budi sigurna,sigurno se manje kvari..Veoam redak motor kod nas,ljudi nisu upozanti sa ovim motorom ali najbolaj masina u 125klasi sto pokazuje i na moto gp-u..Znaci aj mogu samo da ga pogvalim i da ti kazem da je motor super ida mozes da se vozis bez razmisljanja...Za auspuh nisam upucen,ja sam ga imao sa fabrickim auspuhom,a potrosnaj 125 mi nije poznata,meni ej derbi gpr 50racing trosio oko 3litra..moras se raspitati jer je 125 veoma retka kao i 50-ica iam ih svega par komada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ti to cudo ikad video uzivo? Pogotovo pored te iste Aprilie RS izgleda kao igracka Da je bolji od RS-a nije sigurno, jer imaju istog vlasnika a i aprilia je mnogo ozbiljnija firma Mislim kako hoces, ali ne ocekuj da ces moci da vozis bilo koji dvotaktni sportski motor duze od 15 000 bez generalne, a kad kupujes polovan, budi siguran da je retko ko u Srbiji radio tu istu generalnu, tako da to mozes slobodno da dodas u cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da sam video uzivo oba motora,i vozio sam ih..to su veoma slicni motori.A to stos e tice generalne si u rpavu,to su masine kratkog veka,ali ako se cuvaju8 mogu i vise da predju sigurbno,ja sam sa mojim presao vise od 12000km i bio sam prezadovoljan,sada sledeci vlasnik ga vozi i jos nisam nisat cuo da mu fali iili da je masina crkla...U svakom slucaju veoma doabr motor ali veoam redak i ljudi nisu upoznati sa derbijem u srbiji,i neznaju stas je to i odakle je..Aprilia je takodje dobra nemogu da kazem to su slicne amsine,ali znam coveka koji imale dosta probelam sa rs-om..ali dobro sve je to lican stvar vlasnika odrzavanja,stanja masine i svega ostalog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma rekoh milosu Upravo je problem kod RS-a sto je kod vecine ljudi filozofija teraj dok ide pa zato i nastaju kvarovi koji inace ne bi. Ja nisam vozio GPR ali sam ga video uzivo, i jesu to slicni motori, ali nisu isti, GPR izgleda mrsavije, ima i uzu zadnju gumu i generalno postoji dobar razlog zasto u taj motor sad ugradjuju cetvorotaktni agregat (sto je smejurija u sportskom motoru) Motor moze da ide i kad premasi kilometrazu za generalnu, ali ne sa istim performansama, kad sar rekao generalna, nisam mislio da ce klip da ti zakuca na svakih 10 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudii uglavnom te trkalice od 50cc i 125cc teraju u besvesno stanje savki dan,neamju milosti i masina stalno trpi veliko opterecenje sto i prouzrokuje raniju generalnu,a to si u rpavu motor moze da die i tada ali sa slabijim permormansama naravno..GPR ne da izgelda mrsavije nego ima svoju liniju,svakl motor ima svoju liniju,a za gumu to je uglavnom nebitna stvar i moze lako da se zameni drugom,stvar licnog ukusa..A mogu ti reci da po mom mislenju novi piagio-ov cetvorotaktni agregat je veoma pouzdan jer manje trosi i ogranicen je na 15konja zbog euro standarda..ko voli vecu brzinu i vise snage tu je stariji dvotaktni naravno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...