tomerc 1240 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 18, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vredelo je truda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Lepa, opustena tura. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 27, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cilj za taj dan je bio mesto Otok, kod Varaždina. Jeeee, ja sam jedne godine bio na moru u Tuzli. Smeštaj je bio okej, jedino što je plaža bila malo daleko. Isuse koliko mehurića. Mism dečki, dajte se kontrolirat. Večeras je koncert Hanke Paldum. Prvo što čujemo su "Zelene oči"...nama ta pesma ima posebno značenje. Idemo da se pozdravimo i sa Hankom. ;D Moji momci, ponoviću. Svaka čast, čestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Gazis kilometre i to sa "mojim" mezimcem ;D Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 29, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan super putopis i svaka čast! podgrejao sebi pasulj za doručak, seo i pročitao ceo ;D odlično! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek sad video ovaj putopis.... Dugo mi je vec u mislima tura motorom po Hrvatskoj... Svaka cast....blago vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...