hellena 60 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ...pričam ja u petak o krešićima i valjanju...niko mene da posluša ;D Znam čika Rajko, biće, čim bude para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 13, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pih pa onda je trebalo da te zovem juče na Glinaru, bilo vrhunski mislim kad su ti već polupane plastuke ;D nisam našao onu korsu sa cvetićima, al' jesam ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan maxxo ako nađeš nekog ko će tako da mi ofarba transalpa za džabe odmah ću da ga ovdezem tamo :D Posledice valjanja transalpa po blatu su: popucale plastike sa obe strane po varovima, polomljene žabice, polomljen zadnji desni migavac, poispadalo je i par šrafova na putu do Beograda, nosač pleha dole se malo iskrivio, al' dobro, bitno da ide bez problema (osim kad mu se šare na gumama napune blatom pa kliza na sve strane) Moram da nabavim krampone Dogovor sa majstorom je da u sredu rastavim motor, ponovo :'( Da delove donesem kod njega, da mi ispravi rezervoar kontra tegom, pa da se bacimo na krpljenje i šmirglanje plastika. Posle će da se izgituje, ošmirgla i farbanje može da padne. A ja htela na Kepijadu...mislim da neće da bidne ni ovog puta :-\ Tuga golema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Posledice valjanja transalpa po blatu su: popucale plastike sa obe strane po varovima, polomljene žabice, polomljen zadnji desni migavac, poispadalo je i par šrafova na putu do Beograda, nosač pleha dole se malo iskrivio, al' dobro eto,pa daj zeni da vozi..................... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan maxxo ako nađeš nekog ko će tako da mi ofarba transalpa za džabe odmah ću da ga ovdezem tamo :D Posledice valjanja transalpa po blatu su: popucale plastike sa obe strane po varovima, polomljene žabice, polomljen zadnji desni migavac, poispadalo je i par šrafova na putu do Beograda, nosač pleha dole se malo iskrivio, al' dobro, bitno da ide bez problema (osim kad mu se šare na gumama napune blatom pa kliza na sve strane) Moram da nabavim krampone Dogovor sa majstorom je da u sredu rastavim motor, ponovo :'( Da delove donesem kod njega, da mi ispravi rezervoar kontra tegom, pa da se bacimo na krpljenje i šmirglanje plastika. Posle će da se izgituje, ošmirgla i farbanje može da padne. A ja htela na Kepijadu...mislim da neće da bidne ni ovog puta :-\ Tuga golema... ako mislis da teras taj motor po njivama, zasto bacas pare na farbanje kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 13, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, okrpiš ga sama i zamackaš pa kad opet dekne ti ga opet središ. Kapiram bio bi sve lepši i lepši. A i tema će da dobije novi kvalitet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis da teras taj motor po njivama, zasto bacas pare na farbanje kod majstora? Zato što će da dobije rollbar pa neće dolaziti do veće štete, a i kad ga ofarbam, više ću da pazim...možda ;D U svakom slučaju neću više u takvo blato, ako baš ne moram, bar ne s tim motorom bez krampona. U svakom slučaju, bilo bi dobro imati i nekog dr-a ili xt-a ili xl-a za bacanje po šumi, ali to jednog lepog dana kad budem slavna i bogata pa budem u mogućnosti da imam dva motora :D I ne bacam pare, jer para nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Posledice valjanja transalpa po blatu su: popucale plastike sa obe strane po varovima, polomljene žabice, polomljen zadnji desni migavac, poispadalo je i par šrafova na putu do Beograda, nosač pleha dole se malo iskrivio, al' dobro eto,pa daj zeni da vozi..................... :D :D Dobro je da ima takvih žena kao što sam ja koje bi uopšte pristale da voze po takvom terenu Lepo je vozitii po asfaltu, ali treba se malo i isprljati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis da teras taj motor po njivama, zasto bacas pare na farbanje kod majstora? Zato što će da dobije rollbar pa neće dolaziti do veće štete, a i kad ga ofarbam, više ću da pazim...možda ;D U svakom slučaju neću više u takvo blato, ako baš ne moram, bar ne s tim motorom bez krampona. U svakom slučaju, bilo bi dobro imati i nekog dr-a ili xt-a ili xl-a za bacanje po šumi, ali to jednog lepog dana kad budem slavna i bogata pa budem u mogućnosti da imam dva motora :D I ne bacam pare, jer para nemam ja to cisto iz radoznalosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ti sevaj..svaka ti cast..pusti ovu bagru..jaku na tastaturi ;D A na Kepijadu mozete tenerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan sad sam video ovu temu.... i krivo mi je sto nisam bio u mogucnosti da pomognem... na ime ja sam DAN pre no mi se Helena javila ja dao nekom liku sto skuplja s.sirovine skoro sve plastike,rezervoar,sediste...Isao sam do kontejnera gde je rekao da ih je bacio...odneli komunalci sve.... gledam ove postove,i osecam ljubavi energiju sa kojom njih dvoje rade da TA u novom ruhu stane na noge!! FORZZA!!! Znam da ce to biti lep,i pre svega DRAG motor!!! RESPECT!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja dao nekom liku sto skuplja s.sirovine skoro sve plastike,rezervoar,sediste... jes ti normalan?!? 1) što si bacio to što si bacio 2) što si to NAPISAO ovde. jbt, bar da nisam pročitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na bočnim plastikama! Doduše ponovo sam ih izlomila u blatu, ali biće okrpljene i sređene I meni je žao što nisam koji dan ranije dobila informaciju da sve to ti imaš, ali šta ćeš. Nije mi se dalo. Dobro je da je bar nešto ostalo! Hvala ti puno! Bitno je da su svi delovi tu, a ja ću ovih dana biti kod majstora u radionici i šmirglati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan onaj nosac zadnjeg kofera sam poklonio decku od kog sam kupio motor.on je tu u Bg. Dusan se zove. javni sena fb.da ti dam njegov broj.nadam se da ce biti realan(citaj:jeftin)u proceni vrednosti tog komada aluminijuma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, poslednjih par nedelja sve se oteglo, te majstor nije imao vremena, te ja nisam mogla, ali ovog vikenda sam bila posebno vredna... Sve plastike su iskrpljene, ošmirglane, izgitovane, ošmirglane, opet izgitovane, opet ošmirglane, špricgitovane, opet ošmirglane, rezervoar ispeglan, izgitovan i ošmirglan, tako da je ostalo samo farbanje...hvaaaala bogu! Mrtva sam umorna, ruke i leđa me bole, ali se radujem sutrašnjem danu kada će sve konačno biti u jednom tonu Krajnje je vreme bilo, počinje i fakultet i druge obaveze, tako da se nadam da će sledećeg vikenda biti sklopljen (moraju još da se srede žabice i matice i sl. gluposti, kao i da se zalepe nalepnice). Toliko od mene za sad. Slika nemam jer sam radila, nisam baš imala vremena za kliktanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 3, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan E neka si bila vredna! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 4, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uraaaaa!!! Hajde nađi vremena za neku fotkicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 4, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I motor slikaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo slike... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 4, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo ove 3 slike...Prvo shmirglanje plastika... Helena shmirgla punom parom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan LIKE ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast...Gdje si Hellena bila kad sam ja momak bio... Udala bi se odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha Prihvatiću to kao kompliment za moj rad. Sad ću da zovnem majstora da pitam je li gotovo farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta,nego kompliment i to veliki. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast...Gdje si Hellena bila kad sam ja momak bio... Udala bi se odmah. Eeeee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...