Dzony93 368 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan liliii preeba gu be hahaha majok, obicne gume stoje mi sad u kutiju u garazi kad menjam auspuh vracam ih, inace citao sam na kawiforums i video da je veliki broj koji nema aftermarket auspuh uradio isto sto i ja , inace se meni svidja zvuk sad pokusacu kamericom da snimam dok vozim ali ne verujem da ce lepo da se cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se ja pohvalim. Malopre sam uzeo i izvuko dve gume od napred sa kutije od filtera vazduha ( kawi forum sasluzan za ovo ) . Zvuk sam dobio kao da sam stavio aftermarket nesto kao leo vince , motor za nijansu brze odgovara kad zavrnem gas, zvuk kada se krstari je normalan kao fabricki auspuh tako do 4k obrata dok ne zavrnete gas ( isto i od 0 kad polazite ) pocinje da se nenormalno dobro cuje, a preko 5k je vec ozbiljna prica kamera ne moze da docara taj zvuk snimicu kasnije pa da okacim, samo vam treba dugacka klesta i 1 minut posla da izvucete oba, nalaze se iza hladnjaka videcete 2 levka kao oko 15ak cm su dugacki.. EE i najbitnije kome se ne svidja vrati ih isto vrlo lako, a ko ima aftermarket najbolje da ne radi jer nije to to i mnogo prdi... Ajde izmeri sada potrosnju pa javi! :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam skinuo vozio sam se mozda oko sat vreme, potrosnja je odprilike ista ako, mozda jedva jaca ali zato sto ga ispod 5k obrtaja nisam spustao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Cek da prodje malo vremena, hahahah pa da obratis paznju na to.Trebala bi da poraste potrosnja :-) Ali ako se bolje cuje ispalti se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za gledanje, otvorite link na kompu kad se ucita pritiskati taster 1 (premotava na 0:03) svakih 2 sekunde haahha! Potrosnja se verovatno nece osetno promeniti, dobija na snazi ~3hp, oko 4-8k rpm (posle i pre nema razlike), ali sigurno skodi motoru jer ga onda ni fabrika ne bi stavila, sto bi oni bacali pare i pravili dve snorkel-s i ugradjivali ako je bolje bez. Kad budes hteo da vratis moraces da skines rezervoar i air box. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 19, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Moj nije kao tvoj model, tj drugacija je kutija filtera vazduha od moje ( barem tako pisu po netu) i malo je lakse malopre sam gurnuo oba nazad i izvadio premisljao sam se da li da ostavim ili ne... Promenio April 19, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Tebra daj resi tu gramatiku majke ti znam ljude iz Nisa normalni su i normalno pricaju hocu reci razmuljivo, a tvoj svaki 5ti post moze da se razume a ovo sve izmedju je relativno. Pijes li neke antidepresive? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne pijem.... Nego udjem iskucam za par sekundi post i izadjem napolje da resavam stvari , tipa sad se spremam da raspalim s'karu . Inace sad sam vozio van grada malopre. Oseti se razlika od 4k obrtaja i bolje je ubrzanje za nijansu, aliiiii meni zvuk smeta..... verovatno zato sto nosim jet kacigu pa mi nekako bas upada u usi... Bez kacige je extra, i kada prolazi motor pored ( npr burazer pored mene) cuje se razlika bas kao da ima aftermarket auspuh sa db-om cak i malo tise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sto si tice sutrasnje voznje, smem li ja da povedem devojku na skup kod Trpka , zapela da ide na otvaranje pa to ti je! Ne mogu vise da je mastim, pa trazim odobrenje da je povedem? Ako moze... Bice mirna i tiha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti brani brate! Samo racunaj da ce ti biti extra cim sa njom prva druga povuci potegni po guzvi na suncu, zato moja ostaje kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta si joj rekao da kazem i ja? :-) Voli motor vise nego mene mislim :-D Probacu da je ne probudim ujutru Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ma povedi je sta zezas, ja svojoj nisam ni ponudio hahhah a i kacigu je kupila!! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma povedi je sta zezas, ja svojoj nisam ni ponudio hahhah a i kacigu je kupila!! :-) Hahahaha ti si gori od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma povedi je sta zezas, ja svojoj nisam ni ponudio hahhah a i kacigu je kupila!! :-) Blago tebi.... Moja nece ni da pridje pored motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan http://img441.imageshack.us/img441/2091/11767341874312601823135.jpg edit:ovo je na moj racun. Ja dolazim sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Manite se vise ulja i folija, ajde da se vozimoooooo! Ja za vikend se zagrejao sa nekih 400km Kakav je dogovor za subotu, ostaje sve isto? Gde cete za 1.maj? Ja sa jos jednim kolegom sa foruma planiram do Budve. Ide li ko u tom smeru? Ja idem u Bogutovacku banju (20km od Kv) Javi kakav ti je tajming pa mozete kod mene da napravite plauzu za kaficu nad Ibrom, pa zajedno da produzimo (doduse ja samo da vas ispratim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u 09h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 20, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan dobri ste dobri nego mi se nesto cini da dva motora ovde moraju da menjaju prednje gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za sliku boro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan http://img441.images...12601823135.jpg edit:ovo je na moj racun. Ja dolazim sam ahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna slika momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan To je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan dobri ste, dobri . Nego kolega koi nosi shiro kacigu vidim ia i ls2 koa e bola ( zeza me tastatura pa mmoramm da zakove sa slova J i mm da se otkucaju ) -.-' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...