Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

liliii

preeba gu be

1hej.gif

hahaha majok, obicne gume stoje mi sad u kutiju u garazi kad menjam auspuh vracam ih, inace citao sam na kawiforums i video da je veliki broj koji nema aftermarket auspuh uradio isto sto i ja , inace se meni svidja zvuk sad pokusacu kamericom da snimam dok vozim ali ne verujem da ce lepo da se cuje :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 98 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07'

Evo malo da se ja pohvalim. Malopre sam uzeo i izvuko dve gume od napred sa kutije od filtera vazduha ( kawi forum sasluzan za ovo :D ) . Zvuk sam dobio kao da sam stavio aftermarket nesto kao leo vince , motor za nijansu brze odgovara kad zavrnem gas, zvuk kada se krstari je normalan kao fabricki auspuh tako do 4k obrata dok ne zavrnete gas ( isto i od 0 kad polazite ) pocinje da se nenormalno dobro cuje, a preko 5k je vec ozbiljna prica :D kamera ne moze da docara taj zvuk snimicu kasnije pa da okacim, samo vam treba dugacka klesta i 1 minut posla da izvucete oba, nalaze se iza hladnjaka videcete 2 levka kao oko 15ak cm su dugacki.. EE i najbitnije kome se ne svidja vrati ih isto vrlo lako, a ko ima aftermarket najbolje da ne radi jer nije to to i mnogo prdi...

Ajde izmeri sada potrosnju pa javi! :-)

• Podržavam 1

Cim sam skinuo vozio sam se mozda oko sat vreme, potrosnja je odprilike ista ako, mozda jedva jaca ali zato sto ga ispod 5k obrtaja nisam spustao 1lol.gif1lol.gif

• Svrati ponekad, 98 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07'

Cek da prodje malo vremena, hahahah pa da obratis paznju na to.Trebala bi da poraste potrosnja :-)

Ali ako se bolje cuje ispalti se!!!:lol:

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Uputstvo za gledanje, otvorite link na kompu kad se ucita pritiskati taster 1 (premotava na 0:03) svakih 2 sekunde :D haahha!

Potrosnja se verovatno nece osetno promeniti, dobija na snazi ~3hp, oko 4-8k rpm (posle i pre nema razlike), ali sigurno skodi motoru jer ga onda ni fabrika ne bi stavila, sto bi oni bacali pare i pravili dve snorkel-s i ugradjivali ako je bolje bez.

Kad budes hteo da vratis moraces da skines rezervoar i air box.

Moj nije kao tvoj model, tj drugacija je kutija filtera vazduha od moje ( barem tako pisu po netu) i malo je lakse malopre sam gurnuo oba nazad i izvadio premisljao sam se da li da ostavim ili ne...

Promenio član Dzony93

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Tebra daj resi tu gramatiku majke ti znam ljude iz Nisa normalni su i normalno pricaju hocu reci razmuljivo, a tvoj svaki 5ti post moze da se razume a ovo sve izmedju je relativno.

Pijes li neke antidepresive? :)

• Podržavam 1

Ne pijem.... Nego udjem iskucam za par sekundi post i izadjem napolje da resavam stvari , tipa sad se spremam da raspalim s'karu 1lol.gif . Inace sad sam vozio van grada malopre. Oseti se razlika od 4k obrtaja i bolje je ubrzanje za nijansu, aliiiii meni zvuk smeta..... verovatno zato sto nosim jet kacigu pa mi nekako bas upada u usi... Bez kacige je extra, i kada prolazi motor pored ( npr burazer pored mene) cuje se razlika bas kao da ima aftermarket auspuh sa db-om cak i malo tise...

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Sto si tice sutrasnje voznje, smem li ja da povedem devojku na skup kod Trpka :D , zapela da ide na otvaranje pa to ti je! Ne mogu vise da je mastim, pa trazim odobrenje da je povedem? :) Ako moze... Bice mirna i tiha :)

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Pa sta si joj rekao da kazem i ja? :-) Voli motor vise nego mene mislim :-D Probacu da je ne probudim ujutru

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ma povedi je sta zezas, ja svojoj nisam ni ponudio hahhah a i kacigu je kupila!! :-)

Blago tebi.... Moja nece ni da pridje pored motora 0plac.gif

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6-n

Manite se vise ulja i folija, ajde da se vozimoooooo! :D Ja za vikend se zagrejao sa nekih 400km :)

Kakav je dogovor za subotu, ostaje sve isto?

Gde cete za 1.maj? Ja sa jos jednim kolegom sa foruma planiram do Budve. Ide li ko u tom smeru?

Ja idem u Bogutovacku banju (20km od Kv)

Javi kakav ti je tajming pa mozete kod mene da napravite plauzu za kaficu nad Ibrom, pa zajedno da produzimo (doduse ja samo da vas ispratim ) :Mina:

dobri ste, dobri 0takoje.gif. Nego kolega koi nosi shiro kacigu vidim ia i ls2 koa e bola ( zeza me tastatura pa mmoramm da zakove sa slova J i mm da se otkucaju ) -.-'

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja