Loshmi82 350 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je sada cena za onaj oval kod DRAGONA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je stigao mail.140 plus fali grana ispred topa a to kod njega je 40.znaci 180 Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo, za 220 moze se nadje two bros' neki... Cela grana od cilindra? Sto bi to menjao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego samo nastavak od topa.mislim da mu je Ø drugaciji pa da se reducira.barem sam ga ja razumeo tako. Svejedno mnogo je...mene je dosta zagrejao ovaj mivv u motobox-u radjen bas za nas agregat...videcu ako bude kesa na prolece da uzmem nesto Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Reducir 40e, nadam se da nisi dobro razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Citiram : "Zdravo ovaj model koji si izaberio cena topa 140 eu ali ce ti faliti parce grana ispred lonca da li mozes naci kod tebe majstora koji tebi moze taj parce grana napraviti.Ili dolazis kod mene i to kosta 40eu " Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Taj mivv u moto box je oko 230 e , nisam sigurna da je bas tolika razlika u kvalitetu izmedju tog i ovog iz ade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj DRAGON bas preteruje jbt....nije bio tako skup ranije.... Ja sam porucio auspuhe za FZ6 kod Roberta (RACE), kostaju od 200 do 250 EUR. A DRAGON za slicnu varijantu trazi 360 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se s Aleksandrom, bolje skupiti malo vise para i uzeti pravu topinu two brothers,ipak jednom kupujes auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko tacan precnik dela izduvne grane na koji se kaci lonac? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ovog druga, kaze da nije imao nikakav reducir, samo mu je skinuo fabricki i postavio taj lonac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da nema neko mozda kakvu informaciju o ova dva primerka sa oglasa, pogledao bi ih? er6n beograd er6n bukovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Jel menjao neko auspuh,i koji je po vama najbolji?Gledao sam akrapovic,leo vince,i two brothers.Vase misljenje,savet? Kad vec prckas sa auspusima, moz' da probas sa ovim mojim, duplim ako su ti interesantni... Kace se na zadnje fuzastere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Momci,jel zna neko gde je najbolje da narucim sajlu za gas,zvao sam u kawasaki,rekli su da cu da cekam mesec dana mozda i vise,jel zna neko bolju varijantu? Ja sam moju narucio u "Boban sajli " i ceka se citav dan.... I kostale su cini mi se 1200 dinara... A ako ne menjas obe, onda je jos jevtinije.. Naravno moras stare da im das da iskoriste one navoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milane,vec sam poslao sajlu u Novi sad,poslace mi novu. Lepo izgleda auspuh,mada se meni vise svidja kad je dole,tj original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da nema neko mozda kakvu informaciju o ova dva primerka sa oglasa, pogledao bi ih? er6n beograd er6n bukovac Poz,mislim da ne trebas uopste da budes u dilemi,narandzasti er6n je prelep,i noviji je,spustis mu cenu i uzmes ga za 3000E a i vidi se da je ocuvan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Iako narandzasti izgleda bolje novije i ocuvanije, obrati paznju jer nalepnica na levom krilu mu nije fabricka. A evo ga i vlasnik https://www.facebook.com/igor.marjanovic.391 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan er6n bukovac Ovako bez zagledanja se slazem da je povoljni ovaj iz BG. Ako ti ipak bude interesantan bukovacki, mogu ga pogledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Iako narandzasti izgleda bolje novije i ocuvanije, obrati paznju jer nalepnica na levom krilu mu nije fabricka. A evo ga i vlasnik https://www.facebook....marjanovic.391 Kako znas da nije original,zato sto N nije u drugoj boji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milane,vec sam poslao sajlu u Novi sad,poslace mi novu. Lepo izgleda auspuh,mada se meni vise svidja kad je dole,tj original To si u pravu, i meni se vise svidja odozdo, a i nema sanse da se opece, al auspusi su dupli, otvoreni, pa mi je raniji vlasnik i rekao da su "bucni" i vratio original... Samo da ti skrenem paznju za rucke drzace, da ako planiras da stavis kofer, konkretno Shad on ima svoje rucke tako da se te originalne skidaju.... Ja sam se namucio da napravim nosac kofera a da zadrzim oba nosaca.... Cudi me da ih niko ne prodaje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Iako narandzasti izgleda bolje novije i ocuvanije, obrati paznju jer nalepnica na levom krilu mu nije fabricka. A evo ga i vlasnik https://www.facebook....marjanovic.391 Kako znas da nije original,zato sto N nije u drugoj boji ? I meni se cini da je font drugaciji, al ne brini imam gratis dve ovakve nalepnice da te castim ako napravis posao, ja sam narucio dva para ako zeznem nesto al uspeo iz prve... A da, to i nemora da znaci da je "pao s treceg sprata" ja sam moj farbao zbog ogrebotina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Iako narandzasti izgleda bolje novije i ocuvanije, obrati paznju jer nalepnica na levom krilu mu nije fabricka. A evo ga i vlasnik https://www.facebook....marjanovic.391 Kako znas da nije original,zato sto N nije u drugoj boji ? Zato sto je font neki shit I toliko je upadljivo da bih prvo skinuo te nalepnice pa se onda odvezao Ne kazem ja da je pao uopste samo obratiti paznju, ako nista drugo bar za spustanje cene na osnovu toga nije fabricko i ostala proseravanja Svi znamo kako to vec ide Tegovi na kormanu i retrovizori nisu fabricki takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da nema neko mozda kakvu informaciju o ova dva primerka sa oglasa, pogledao bi ih? er6n beograd er6n bukovac Poz,mislim da ne trebas uopste da budes u dilemi,narandzasti er6n je prelep,i noviji je,spustis mu cenu i uzmes ga za 3000E a i vidi se da je ocuvan. Iako narandzasti izgleda bolje novije i ocuvanije, obrati paznju jer nalepnica na levom krilu mu nije fabricka. A evo ga i vlasnik https://www.facebook.com/igor.marjanovic.391 er6n bukovac Ovako bez zagledanja se slazem da je povoljni ovaj iz BG. Ako ti ipak bude interesantan bukovacki, mogu ga pogledati... Hvala vam puno, mislim da cu prvo pogledati narandzasti, jer mi je blizi, pa javljam ako slucajno postanem clan sekte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...