Dzony93 368 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nisu svi, al imas takve makar i db killer radi poso, ali se gubi dubina zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Decembar 11, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ste ljudi ? Nema nigde nikog . Jel se nesto radi na motoru, sredjuje za sledecu sezonu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cim prodje Nova Godina. Lakse mi, kazem sebi "e uskoro ce pocetak sezone":) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi jedan crni 2006 se i po ovom vremenu vozi Brankov most, bul. Mihajla Pupina... vidjam ga često Neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 14, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nema nece ti se sad taj javiti smrzli mu se prsti pa ne moze da kuca =D hhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ihhh , podsetio si me kada sam dovozio motor iz BG-a do nisa februar-mart... sake nisam mogo da koristim par dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 15, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan I kako si izdrzo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 6 i kusur sati voznje , od pumpe do pumpe voznja pa jedno 45-60 min pauza Oprema tada , revit h2o rukavice, jakne za polarne ekspedicije i par dukserica i trenerka, a da i dva para farmerki . Inace i to nije bilo dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 15, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim na to, al dobro mladi si ('93) ima vremena, hhhh btw. lako je tebi, dvoje farmerki imas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 16, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan imao devojku tada, pa me odmenila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 17, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ladno si cimao devojku da ti cacka nos, ja ne verujem hhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 17, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan naravno , za sta bi drugo mogo da iskoristis njihove nadogradjene nokte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 24, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Da ti cede bubuljice na ledjima ili vade ono od carapa izmedju prstiju na nogama hhhhhaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 5, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan drugar trazi slidere za er6f kaze nasao u nekoj prodavnici orginalne kawine za 250e, imali gdje kod nas neki prihvatljiviji za nase dzepove ili da se narucuje preko ebay-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 5, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke slajdere mora vidim sta ostalo tacno od robe i opreme generalno, znam zasigurno fabricki top obradjen profi u protocni prepravljen, crveni lanac pogonski, i crno zlatne rucice kocnica kvacilo, mora vidim sta jos ima.. mozda jedan case box i ploca a i nosaci verovatno..btw. 250e je puno zajebi to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Januar 5, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan drugar trazi slidere za er6f kaze nasao u nekoj prodavnici orginalne kawine za 250e, imali gdje kod nas neki prihvatljiviji za nase dzepove ili da se narucuje preko ebay-ovaAliexpress Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Januar 5, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Maxmoment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info @Aleksandar baci mi pp sta imas pa cu vidim mozda covjeku jos nesto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan aliexpress klasika ... sve se proizvodi tamo... http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160106111026&SearchText=ninja+650r+sliders Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan E drustvo, prosli praznici pa kotam da ste krenuli sa preradama ili lickanjem dvotockasa Ja sam krenuo u ubacivacivannje projektora u far. Rastavio far i tu stao. Bio sam u jedno prodavnici (Novi Sad) koja prodaje projektore da probam koji pase u far. Malo sam ostao uskracen za informacije u prodavnici ali boze moj tu je internet. Kod nas moze da se kupi ( po velicini) koje sam ja uspeo da nadjem tri velicine nebitno koja marka( sve su kinezi): morimoto h1 socivo 3 inc morimoto h1 mini socivo 2.5 inc najvise se ugradjuju u motocikle morimoto h1 mikro socivo 1.8/2 inc Morimoto h1 ne moze da stane u far glomazno i preveliko. Morimoto h1 mikro moze da stane u oboreno svetlo i dugacko. Jedini problem je maska kod dugackog svetla morala bi se doradjivati. Ovo govorim iz licnog iskustva . morimoto h1 mini nisu imali na stanju i tu sam ostao uskracen za probanje u faru. Znam da bi bilo dovoljan i jedan projektor ali dva bolje nego jedan. Ovo su projektori bez angel eye. I u sva tri projektora idu h1 sijalice. Molim iskusnije u ovoj struci da me dopunite ili ispravite Mene konkretno interusuje da li neko ubacivao u far morimoto h1 mini ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 17, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pitacu decka koji ugradjivao u jedan er6n pa ti javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan E hvala Dzony93 , jos kad bi pala neka slika fara dobro bi dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cekam da naleti kod mene na poslu, nema stranicu na face-u niti face, a ovako nema sanse da ga dobijem na mob. dolazi svake nedelje 2-3x zbog posla tako da lako cu da ti postavim slike i sta se uklapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Cekam i pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nema ga jos uvek ovaj lik.... Nadam se da ce ove nedelje da dodje, pa da okacim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...