Dzony93 368 Napisano Februar 20, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna simptome da li mi je aku skroz riknuo ili se samo ispraznio. Evo sta se desava. Ovo mu je 6-ta godina, aku sa gelom. Probao sam juce da upalim posle mesec dana od poslednjeg paljenja kad je upalio iz prve, odradi sve normalno, pumpa za gorivo, svetla, al kad krenem da verglam kao da nesto preseca i nece da se zavrti. Motor stoji u garazi gde je toplo. PUsti ga neka se zagreje malo. Posle duzeg stajanja ako hoces da ga isturiras i ako nije zagrejan hoce da se ugasi. Ostavi ga upaljenog par minuta neka se ugreje i onda probaj. Ako i tada nastavi, proveri akumulator mozda je riknuo, a ako ti se isprazni u toku voznje onda stator crko ( meni se to desavalo i mislio sam da crko akumulator, sve ok svetli i onda cim se zavrne gas, posto je injecktion i dosta vuce struju brzo isprazni akumulator i ugasi se i pocne da trokira, itd)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali off topic : skidate li sa neta casopise vezane za more? Dok je postojao Demonoid sve sam mogao naci skoro u trenutku izlazenja a sada jako tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Manje vise. Mada ipak vise mi se svidjaju testovih motora kojih ima brdo na youtube-u . Barem se nagledam motora iz svih uglova, a sto je najbitnije tu je i zvuk Sada offtopic od ovoga, stra mislite o ovim nalepnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo uopste ne izgleda lose. Jos ako i vozac uklopi garderobu - bomba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Jel svima zadnja guma 160/60/17, i jel zna neko nekog ko prodaje istu u dobrom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene jeste, ali kada je dosao motor bila je 180/ /17 i mnooogo lepse je stajala na motoru, a motor je izgledao kao motor No medjutim cjenovno mi je bila velika razlika pa sam stavio 160/60/17 Ja ganjam sada prednju gumu, ali slabo nailazim na bilo kakve popuste a da je tu negdje u blizini, ali ima jos malo vremena. Off. Pitao sam jednom, ali ajde opet da pitam. Dakle, guma na kacigi (donji dio) koji je bukvalno ukras, pocela je da se odlepljuje. Jel zna neko cime to da sredima da ne ostetim gumu i plastiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan lepak , a gume sto se tice, ja sam cuo da moze tipa 170 da se stavi, kako je stala guma 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ozb? Kontao sam da je neko imao slicna iskustva, pa da ne zajebam nesto ali nacicu valjda nekoga ko je radio nesto slicno. Moracu negdje da iskopam sliku ako budem imao sa starom gumom ali sam kratko vozio na njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan I jel bilo razlike, msm sad s ovom pre s onom gumom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 5, 2014 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sada bas iscitao, nikako veca zadnja guma od fabricke!!!! Razlog, felna nije dovoljno siroka, tako da kada stavite siru zadnju gumu, ona ce za nijansu biti sira, ali ce dobiti na visini, tako da ce motor biti nestabilniji itd itd. JEdini nacin da se stavi sira zadnja je taj da kupite od BRP set za stavljanje zadnjeg tocka od ninje 636, to je set kao distancera i nosaca za tocak tako da nece da kaci nigde, a i onda ce biti bolje upravljanje sa tim kompletnim tockom ( trebalo bi napred da se spusti motor vrlo malo samo i onda bi sve bilo ok). Taj set je 250 ili 350 dolara, a sa tockom oko 500 bez postarine. Inace moguce je da se stavi i 170 i 180 ali najbolje je da se ne rizikuje Promenio Mart 5, 2014 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam zadnju 170. Celu sezonu sam vozio sa njom i nisam osetio neku nestabilnost. Preporuka jeste samo fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stvarno kratko vozio na njoj da bi primetio neku razliku posto je dosla u katastrofalnom stanju. Ali da je lepse ... mnogo je lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sigurno je lepse Mada ta sira guma se oseti da je losa tek kad se zalegne u krivinu, posto je vislja moze da se desi cak i da spadne sa felne itd itd ima tu mnogo da se pise i objasnjavaju razlozi. Ipak nisu ludi japanci kada su rekli da treba da mu se nakaci ta guma ( za koju o5 pricaju da je i ona prevelika za tu felnu ali ipak sljaka extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Danas zovem osiguravajucu kucu u Bijeljini (bih) da pitam koliko je registracija za bajk. Kaze mi covjek, posto treba nova tablica, saobracajna registracija ja 790 km (cca 395 eura). Izbedacim se najstrasnije, sto je mnogo, mnogo je. Pozovem u Brcko (distrikt) i postavim isto pitanje i covek mi kaze da je tamo reg. 220 km sa sve novom tablom i ostalim (cca 110 eura) Prokleo sam i drzavu i sve, i sad se lagano spremam da registrujem motor u Brckom na drugara jer za 280 eura razlike mogu da napravim itekakvu turu. BiH - banana republika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan brate, mene tolko za oba auta + motor ne izadje . Salu na stranu, mene je prosle god izasla reg sa tablama 20+ somica dinara ( tada oko 200e ...) a trebala je 16000 din.... sta da ti kazem, mada mi nije jasno zasto je toliko skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, mene izasla 19k , bez tablica, sa novom saobracajnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio ljude koji malo duze od mene voze motor, Brcko nema porez na luksuz dok mi imamo. U sustini ovde izadje registracija 1km (0,50e) po kubiku + nova tabla, saobracajna i to sto nikada nisam imao motor na sebi. No medjutim predao sam vec u Brcko, u utorak ce biti sve spremno, jedino mi je zao sto propusti ovaj lep vikend. Ali sta da se radi, ovo je tek pocetak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 17, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno, hitno, hitno. Okrenuo sam naopako akumulator. +na - a - na +. Sad nemem nigde napon. Osigurac od 35a je ispravan. Sta je moglo da crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 17, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno, hitno, hitno. Okrenuo sam naopako akumulator. +na - a - na +. Sad nemem nigde napon. Osigurac od 35a je ispravan. Sta je moglo da crkne. Resio slucaj zahvaljujuci jednom Hrvatskom moto forumu. Mala kritika. Dok ovde na moj post nije odgovorio NIKO na ovom sajtu sam za sat vremena resio problem i javilo se 10 bajkera koji su hteli da pomognu i reseno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Hitno, hitno, hitno. Okrenuo sam naopako akumulator. +na - a - na +. Sad nemem nigde napon. Osigurac od 35a je ispravan. Sta je moglo da crkne. Resio slucaj zahvaljujuci jednom Hrvatskom moto forumu. Mala kritika. Dok ovde na moj post nije odgovorio NIKO na ovom sajtu sam za sat vremena resio problem i javilo se 10 bajkera koji su hteli da pomognu i reseno je. Napisao si post u pogresnoj temi. Ovde je tema kawa er6, a tvoji motori su Motor:Suzuki GSX 750F '99; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972, i trebao si pitanje da postavis negde gde ima vise ljudi koji prate, tako da kritika uopste nije na mestu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ma radi se o kawasakiju er6n od mog druga. Ali da se zna da ima i jedan osigurac sa leve strane ispod plastike i on je izgoreo a svi ostali osiguraci su ok. Glavni od 30A, zatim od 20A, pa 6 od 10A i dva od 15A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ma radi se o kawasakiju er6n od mog druga. Ali da se zna da ima i jedan osigurac sa leve strane ispod plastike i on je izgoreo a svi ostali osiguraci su ok. Glavni od 30A, zatim od 20A, pa 6 od 10A i dva od 15A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja na sajmu a na sajmu nista! Bio sam u prolazu pa.svrnuo a i da nisam nista ne bi propustio. Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno nista, ja zainteresovan za z800, kad ono ni jedan kawasaki, a i ostali sem pgs i platnera, tuga cemer jad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sajam je tuga, trazio neke stitnike za kolena i nista ne nadjoh. Nego da se pohvalim, danas legle nove gume. Jos vizir i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...