Chiza 42 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate nesto o ovoj gumi dunlop roadsmart 2 ? Mislim nesto iz prve ruke, utisci, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Decembar 15, 2013 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.optionsbikers.com/boutique-tag-kawasaki_er6n_650.html Da su meni ovi u blizini samo bi za delove radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na stenderima mi motor, i ubacim u prvu drzim kvacilo zadnja se okrece prilicno brzo, oko 8km na satu ppise, ubacim u drugu i dalje drzim kvacilo on "pici" 13, pustim kvacilo sve isto? Jel to normalno kad je motor na stenderu, prva mi je zima pa nemam iskustva... Inace motor je u garazi koja je grejana ali nije paljen jedno 20dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Manje vise normalno , lepi kvacilo malotako da nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desava kad ga upalim hladnog (zadnji put sam ga palio pre 20 dana) da na leru okrece zadnji tocak poprilicno brzo. Ali cim obtaju padnu ispod 1000 prestane da vrti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desava kad ga upalim hladnog (zadnji put sam ga palio pre 20 dana) da na leru okrece zadnji tocak poprilicno brzo. Ali cim obtaju padnu ispod 1000 prestane da vrti ... Isto. Kazu da je to skroz ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to ne deshava, a jednostavno resen problem......... Nemam stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to ne deshava, a jednostavno resen problem......... Nemam stender Isto hahaha Eeee kad se setim kada sam imao piaggio x9 500, guma bila normalnih dimenzija( barem tako pisalo ) i motor kad god je na centralnoj nogari dignut u leru guli patos, malo jaci gas i jurio bi ga po dvoristu NEgo stefane reko si obicne srfove si stavio??? KAko brt ja jurio po celom gradu sitnu lozu nigde da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Moze i krupna stavio sam i krupnu lozu u bloku motora kad sam slajdere namestao,i hvata se ne znam kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Moze i krupna stavio sam i krupnu lozu u bloku motora kad sam slajdere namestao,i hvata se ne znam kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja pokusavao pozadi krupnu al nista od toga... Jedino da si prejebo lozu na silu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan ja pokusavao pozadi krupnu al nista od toga... Jedino da si prejebo lozu na silu ahah,veruj mi da moze, ja sam rukama stavio srafove pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Saljiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do toplijih vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to davno uradio, sada cekam kad ce nedelja da skinem ceradu s njega i malo upalim Nego juce sam kupio filtere i ulje dok je ovaj zimski popust, vise mi se isplati. Covjek iz ovlastenog Kawasakijevog salona u Bih mi je preporucio Motul 7100 15 50, pa cemoda vidimo na proljece ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to davno uradio, sada cekam kad ce nedelja da skinem ceradu s njega i malo upalim Nego juce sam kupio filtere i ulje dok je ovaj zimski popust, vise mi se isplati. Covjek iz ovlastenog Kawasakijevog salona u Bih mi je preporucio Motul 7100 15 50, pa cemoda vidimo na proljece ... Koliko te izaslo sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan "Orginal" kawasakijev filter ulja (bio je i zamjenski), filter vazduha (zamjenski) i 3 litra ulja motul 7100 me izaslo 42 eura. Sad nesto razmisljam da sam trebao da kupim 300V, bilo bi razlike u cijeni 10, 11 eura ali eto nije mi se dalo. Gledam da kupim prednje pakne i kod njega je na popustu to oko 60-70 eura za oba diska, a cini mi se da je vec neko mjenjeo ovde u sezoni i da ga je tako isto izaslo para odprilike (ako se ja dobro sjecam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao bio bardahl 10-40 i prezadovoljan sam. MAda sto si menjao filter vazduha? O5 to sve uopste nije skupo bukvalno kao da nisi platio filter vazduha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupio sam pa cu da vidim, ako stari bude bas los onda cu da zamjenim, uglavnom nece da propadne Nisam jos nista mjenjao, na prolece cu. Sto se tice ulja, krenuo sam bio s namjerom da kupim taj 300v 10-40 ali eto. On vozi er6f i sipa 15-50, kaze da se extra pokazalo pa ajde da mu vjerujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Decembar 22, 2013 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo pokrio bebicu. Nisam jos izvadio akumulato posto se nadam jos kojem krugu oko zgrade. Taman mi se ruka dovoljno oporavila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se ne vadi akumulator ako ga palim tipa na svakih7-10 dana , garaza je grejana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13051 Napisano Decembar 23, 2013 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras ni da ga palis niti da vadis aku ako ti je toplo u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator se prazni na niskim temperaturama, tako da ako ti je garaza grejana nemas problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra, hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan E sad zanima me da li neko zna za ovaj problem tj kako da ga resim. Primetio sam da mi je auto-ler gas mnogo slab , motor kada upalim stoji na oko 1000-1150 obrtaja i odatle ne mrda. Kako mogu da popravim to.?? Znam za onaj sraf za njega sto se podesava ali je on meni zategnut do kraja...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...