Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 155 postova

Na stenderima mi motor, i ubacim u prvu drzim kvacilo zadnja se okrece prilicno brzo, oko 8km na satu ppise, ubacim u drugu i dalje drzim kvacilo on "pici" 13, pustim kvacilo sve isto?

Jel to normalno kad je motor na stenderu, prva mi je zima pa nemam iskustva... Inace motor je u garazi koja je grejana ali nije paljen jedno 20dana...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 122 postova
  • Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017

Meni se desava kad ga upalim hladnog (zadnji put sam ga palio pre 20 dana) da na leru okrece zadnji tocak poprilicno brzo. Ali cim obtaju padnu ispod 1000 prestane da vrti ...

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Z1000

Meni se desava kad ga upalim hladnog (zadnji put sam ga palio pre 20 dana) da na leru okrece zadnji tocak poprilicno brzo. Ali cim obtaju padnu ispod 1000 prestane da vrti ...

Isto. Kazu da je to skroz ok.

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Meni se to ne deshava, a jednostavno resen problem......... Nemam stender1nanana.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Isto hahaha :D

Eeee kad se setim kada sam imao piaggio x9 500, guma bila normalnih dimenzija( barem tako pisalo 1lol.gif ) i motor kad god je na centralnoj nogari dignut u leru guli patos, malo jaci gas i jurio bi ga po dvoristu 1lol.gif

NEgo stefane reko si obicne srfove si stavio??? KAko brt ja jurio po celom gradu sitnu lozu nigde da nadjem

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06'

ja pokusavao pozadi krupnu al nista od toga... Jedino da si prejebo lozu na silu :D

ahah,veruj mi da moze, ja sam rukama stavio srafove pozadi :)

Ja sam to davno uradio, sada cekam kad ce nedelja da skinem ceradu s njega i malo upalim :D

Nego juce sam kupio filtere i ulje dok je ovaj zimski popust, vise mi se isplati. Covjek iz ovlastenog Kawasakijevog salona u Bih mi je preporucio Motul 7100 15 50, pa cemoda vidimo na proljece ...

Ja sam to davno uradio, sada cekam kad ce nedelja da skinem ceradu s njega i malo upalim :D

Nego juce sam kupio filtere i ulje dok je ovaj zimski popust, vise mi se isplati. Covjek iz ovlastenog Kawasakijevog salona u Bih mi je preporucio Motul 7100 15 50, pa cemoda vidimo na proljece ...

Koliko te izaslo sve?

"Orginal" kawasakijev filter ulja (bio je i zamjenski), filter vazduha (zamjenski) i 3 litra ulja motul 7100 me izaslo 42 eura.

Sad nesto razmisljam da sam trebao da kupim 300V, bilo bi razlike u cijeni 10, 11 eura ali eto nije mi se dalo.

Gledam da kupim prednje pakne i kod njega je na popustu to oko 60-70 eura za oba diska, a cini mi se da je vec neko mjenjeo ovde u sezoni i da ga je tako isto izaslo para odprilike (ako se ja dobro sjecam).

Ja sam sipao bio bardahl 10-40 i prezadovoljan sam. MAda sto si menjao filter vazduha? O5 to sve uopste nije skupo bukvalno kao da nisi platio filter vazduha....

Pa kupio sam pa cu da vidim, ako stari bude bas los onda cu da zamjenim, uglavnom nece da propadne :) Nisam jos nista mjenjao, na prolece cu. Sto se tice ulja, krenuo sam bio s namjerom da kupim taj 300v 10-40 ali eto. On vozi er6f i sipa 15-50, kaze da se extra pokazalo pa ajde da mu vjerujem ...

E sad zanima me da li neko zna za ovaj problem tj kako da ga resim. Primetio sam da mi je auto-ler gas mnogo slab , motor kada upalim stoji na oko 1000-1150 obrtaja i odatle ne mrda. Kako mogu da popravim to.?? Znam za onaj sraf za njega sto se podesava ali je on meni zategnut do kraja...??

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja