Woo3 112 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ma upravo tako, ozbiljna masina. Jedino sto mi je zaista smetalo na njemu jeste malo tvrdje sediste I sto vetar ubija, sto je I klasicno za svaki naked. Video sam skoro uzivo z1000sx I mogu da kazem da sam se odusevio, mislim da je to prava kombinacija, jos kad se stave koferi sa strane, milina. . Ipak svako ima neku svoju pricu, ja motor vozim 90% na otvorenom putu I naked nije pravi izbor, ali sta cu kad volem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Taj sto mu nije agilan ne vozi po gumi nego po uvici, on ne skrece on slajduje po krivinama, kad se vozi po gradu prolaznici vade telefone itd I posle svih silnih motora koje je imao kaze samo KTM. Wo, telefon je crn, auto je srebrn, motor je candy orange, neke boje su morale biti predefinisane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, da li neko ima PCV ovom nasem sokocalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam, a iskreno mislim da je to cisto bacanje para jer znam poprilicno ljudi koji to imaju na svojim motorima i nemaju nikakvu znacajnu razliku sem potrosnje. Drugar je imao na z750 i samo mu je trosio gorivo kao ludi i bacao vatru iz auspuha.Cak je probao i da ucitava raznorazne mape i nista.I jedan majstor nam je rekao da manje vise nista to ne znaci dok se lepo ne mapira motor na dynojet-u. Koliko znam kod nas mislim da to ima samo stankara, mada nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, da li neko ima PCV ovom nasem sokocalu? Ostavi se tih pizdarija i minjaj biciklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi ortak da je z1000 kao neki kamion, nije agilan tesko ide tesko staje, nije okretan - kao nije dobar izbor... Inace i moj plan za blisku buducnost takodje Voleo bih ja da probam ovaj kamioncici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sto se meni cini da uglavnom svi imamo slican ukus za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan sto se meni cini da uglavnom svi imamo slican ukus za motore Haha,pa cim svi vozimo naked znaci da imamo isti ukus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, da li neko ima PCV ovom nasem sokocalu? Ostavi se tih pizdarija i minjaj biciklu ma samo neštod da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan To je to! https://www.youtube.com/watch?v=dln6_PWpiVk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan To je to! https://www.youtube.com/watch?v=dln6_PWpiVk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan To je to! https://www.youtube.com/watch?v=dln6_PWpiVk A ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan svejedno koji , bitno da nemamo kintu trenutno za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Novine su za citanje a ne da se lepe po motoru Meni je narandzasti kraj, i kad budem menjao uzimam ili to ili KTM i tacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ktm 990 smr ili 990 superduke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ovog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Super duke je keva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kofer i nosac spremni. Samo da prodje ovo kisavilo pa da ga namontiram i onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja palim u sredu za Trebinje, malo Dubrovnik, ostajem do nedelje, ako ima neko raspolozen, nek se javi ili neka cuti zauvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ktm 990 smr ili 990 superduke? Superduke naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da KTM ima jako cudne probleme npr niotkuda opiljci u cilindru itd?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Da da KTM nije kvalitet ali je mnogo dobra zabava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto je zabavan i sto mnogo mocno izgleda!! meni to jedan od omiljenih motora i hteo sam da ga kupim ranije ali kada sam video kakvi su sa kvalitetom i problemima to me dosta odbilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta i gde da nadjem natpis kawasaki za desnu starnu -.-' Slovo k mi iscepkao klinac iz ulice dok ga vozio burazer al klinja 3-4 god sta zna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...