Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06'

cini mi si da mu visoka cena malo za polovan auspuh ... jjbg ima ih svakakvi :D

Znas kako kazu : ,,Kolko pare-tolko muzika,, 1lol.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

malo bio vredan pa sam skinuo nosac tablice i zakacio je pod rep, iskoristio onaj metalno nosac i zasrafio sve odozdo, nema da mrda, a sto se zmigavca tice, sad za neki dan mi stize LED integrisano stop svetlo sa zmigavcima, tako da jje tad problem resen. Aaa rucke niko ih ne koristi kad ga vozim 1lol.gif , a i bolje da se devojke drze za drugu rucku nego za motor 1lol.gif1lol.gif1lol.gif1moto3.gif

post-16583-0-98608600-1367956159_thumb.jpg

post-16583-0-35568600-1367956163_thumb.jpg

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

malo bio vredan pa sam skinuo nosac tablice i zakacio je pod rep, iskoristio onaj metalno nosac i zasrafio sve odozdo, nema da mrda, a sto se zmigavca tice, sad za neki dan mi stize LED integrisano stop svetlo sa zmigavcima, tako da jje tad problem resen. Aaa rucke niko ih ne koristi kad ga vozim 1lol.gif , a i bolje da se devojke drze za drugu rucku nego za motor 1lol.gif1lol.gif1lol.gif1moto3.gif

Brate, samo ga ruzis, meni se ne svidja. Znam da je tvoj motor, al fabrika je to najbolje odradila. Pooz :zdravo:

ma meni je mnogo lepsi ovako, sa onim dzamutkama pozadi nekako mi ne idu onoliki zmigavci pozadi. a uzivo lepsi 1moto3.gif

A sad planiram da experimentisem malo sa fiberglasom i videcu da odradim poklopac sedista tad bi jos lepse trebalo da izgleda, samo da ispadne kako treba 1zvizduk.gif

Brate, samo ga ruzis, meni se ne svidja. Znam da je tvoj motor, al fabrika je to najbolje odradila. Pooz :zdravo:

Meni se mnogo svidja kad je tabla ispod,i ja sam na mom skinuo nosac i zmigavce,ali rucke nikako nisi smeo da diras,veruj mi :)

[

Meni se mnogo svidja kad je tabla ispod,i ja sam na mom skinuo nosac i zmigavce,ali rucke nikako nisi smeo da diras,veruj mi :)

MA vratio sam srafove na svoje mesto zbog plastika i ispod gumice odprilike visoke kao nosaci sto su bili tako da nista ne mrda. Prvo kad vozim burazera on visok i nikako mu ne odgovara da se drzi za njih i uglavnom se drzi za reservoar i tako sam naviko da vozim, a gde god da podjem 95% vozimo se ja i on, tako da eto. A sve moze da se vrati tako da nista ne fali, panduri me ne diraju za sad

kupi gume bre jebo poklopce i gluposti

e prednja nova zadnja me hebe... cekam sad kum iz nemacke da mi donese za neki dan...

[

MA vratio sam srafove na svoje mesto zbog plastika i ispod gumice odprilike visoke kao nosaci sto su bili tako da nista ne mrda. Prvo kad vozim burazera on visok i nikako mu ne odgovara da se drzi za njih i uglavnom se drzi za reservoar i tako sam naviko da vozim, a gde god da podjem 95% vozimo se ja i on, tako da eto. A sve moze da se vrati tako da nista ne fali, panduri me ne diraju za sad

Pa naravno da se niko ne drzi za rucke,nego mnogo lepse izgleda kad ima rucke a tabla bude ispod :D

haha, a ne ipak mi se vako svidja. Samo razmisljam dapreklopivi nosac tablice odradim da mogu klasicno da je imam i da je vracam ispod, ovako kad pada kisa ledja ima da budu 0plac.gif , tako da bi bilo bolje da se spusti i stiti makar malo..

stigo auspuh ugradjen. JA sam odusevljen i prezadovoljan!!!! Nenormalno se dobro cuje nemam db killer a bogami i ne planiram da pravim jedan, ima dobar dubok zvuk, cini mi se da je dobio malo na snaci. Klip se nikako ne cuje..... Ako snimim nekom kvalitetnom kamerom ubacicu a sada mogu samo 1 klip da ubacim da cujete ako moze nesto...

• Podržavam 1

koliki je ineterval ciscenja filtera vazduha 0stabre.gif jutros sam izvadio moj da ocistim bio crn ko djavo, prao ga sredstvom za sudje 15 minuta da izbacim svu stroku i izduvao kompresorom sa unutrasnje strane sto vodi ka motoru i preko ulje, motor prodisao sad, ali cini mi se kao da je malo cepnut sa leve spoljne strane 0ljut2.gif

NEsto sam pricao sa drugovima ranije , i prica je bila da uglavnom menjamo/cistimo filtetr vazduha od 2 do 5k km zato sto su nam putevi katastrofalno prasnjavi, a videcu za 2 meseca kakav ce da bude tj koliko prljav...

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: ....

Ma jok, ne opterecuj se glupostima. Dovoljno je da chistish na svaki servis i to ti je to. Mada ja chistim na svaki drugi i nisam imao nikakvih problema do sad 1moto3.gif0takoje.gif

Skoro citam po netu i naiso sam na IAP mod, za nas motor. U sustini treba `1 crevce ili 2 sa T racvicom da bi se odradila. Ta modifikacija sredjuje naglo usporavanje motora kada se pusti gas u nizem stepenu prenosa i obrtajima a isto i njegovu ,,prgavost``. Takodje kazu da motor bolje malo ubrzava . Ako nekog interesuje evo link kako da se odradi. http://shanetp.110mb.com/IAP%20Vacuum%20Hose%20Mod.pdf

A ako neko stavi aftermarket auspuh i mnogo mu prducka evo i to kako da sredi

http://www.kawiforums.com/ninja-650r-er6/179030-er-6n-pair-valve-de-snorkulation-easy-way.html ( ovde ima i kako usisnici za vazduh da se izvuku, pozeljno je da se izvuku kada se ugradi aftermarket auspuh jer ce motor da prodise)

Ima i ostale modifikacije ali ovo su NAJJ i najbolji rezultati su sa njima. Ja cu da odradim ove navedene ovde cim kupim t racvu i gumice pa i detaljnije da opisem kako reaguje motor. Vec sam bio vadio gumene usisnike ali ih vratio pre ugradnje novog auspuha ali sad ih o5 vadim :)

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Jesi probao ovo sa vakum crevima tj jesi li povezao? deluje mi pametno ali onda ne znam zasto nisu to fabricki odradili kad je samo u pitanju gumeno crevo...

e aco neko reko da su na nekom novijem modelu kao to odradili za Us trziste valjda za najnoviji. Kolega sa foruma mi salje crevca i Y metalnu racvu, a i stefan rece da ce da navrati pa da odradimo zajedno. To sad radim najverovatnije u utorak i javljam iskustva. A sto se tice onih usisnika i drugi auspuh, meni nije promenjen zvuk auspuha, ali zato motor kida sad ogromna razlika, jos pair valve da zapusim i ovo sa vakumom da odradim i zavrsio sam motor .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja