Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Cekam odgovor na face-u... ako ne odgovori do sutra pozvacu ga da pitam, mada sve preko 150 je po meni nerealno, za te pare vec ima i preko polovno a dobro da se nadje npr two bros. termignoni itd... Kad bi neko naso presek od two bro'sa mogo bi jedan komsija ovde da ga iskopira u deo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Zajebavas da ne znas sta je unutra?

Prostim recima cev sa rupicama preko nje ide izolacija vatrostalna a preko toga lim i nalepnica i daj 300e.

Evo ti kako i sta http://www.youtube.c...ym2BnNA&index=3

A evo jos par slika koga interesuje i ko ne zna sta je u auspuhu nema 10% realne vrednosti unutra ali industrija ipak radi...

93-8805a.jpg

2660230332_e31e363abb.jpg

Dok je fabricki sa komorama i ostalo sasvim druga prica, ako otvoreni lonci kostaju 300e tako gledano fabricki bi trebao da kosta 3000e zbog svih proracuna koji su napravljeni da motor ne gubi na snazi da se smanji buka da se ubiju stetni izduvni gasovi....

ma znam da je izresetana cevka ko svajcarski sir i izolacija.... a ovaj two bros izgleda prosto u pm i to bi platio neko celih 350 i kusur jura... Sace vidimo dal cika dragon moze da iskopira , mada mislim da se njegov isto dobro cuje

• Svrati ponekad, 98 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07'

Aleksandre, slazem se sa tobom da su aupusi koji nisu fabricki uzasno skupi bez neke potrebe ali nije bas sve tako jednostavno.Fabrika mozda radi proracun ali verovao ili ne i tu ima i po neka greska i nije bas sve tako super uradjeno.

pogledaj two bro'sa i yoshi , samo je spoljna skoljka razlicita i mozda izolacija ali sve se svodi na isto , da se svaki auspuh rasece (pricam za aftermarket) svi imaju perforiranu cev i izolaciju. Tolko od mene :D

• U prolazu, 14 postova

Evo ti.

http://www.e-narucivanje.com/ Milos

http://forum.bjbiker.../page__st__1020

Sto se tice krila i farbanja tebi je bar lako, ko god popravlja branike moze da ti sredi krilo i samo ga ofarbas u crno kao sto i jeste lakse ne moze...

Kako moze nosac kofera da bude fabricki kad motor sam po sebi nema nosac kofera niti kofer, i krs je kad se montira ta shugava ploca samo ruzi motor ali sta je tu je i ja sam morao da montiram istu...

pod fabricki sam mislio na kupovni ne da ide sa njim u paketu. To sam pod tim mislio posto sam video vise primera da pojedinci sami vare, isecaju i budze nosace dok nekoga ne ubiju na putu kad im otpadnu bisage.... hvala za informaciju, javicu se verovatno danas jednom dobrom farbaru da vidim na cemu sam...

Pre 5 minuta sta mi se desi.... Vozim u krajnu desnu traku posto pu ima 4 trake 2 sa jedne i 2 sa druge strane. I ja sam iso u drugom brzinomjer me jedan klinac iscimao da ne istrci na put, i onda lagano ubrzavam i debil sa starim audi 100 pun sa balvacima se ukljucuje, umesto u levu traku da se ubaci, on pravo na mene skrece i gleda me, a ovi drugi klinci se kidaju unutra od smeha verovatno su hteli da me iscimaju da padnem ili sta vec...jedino me izvuklo to sto sam nabio pun gas, za celih 20 cm mi omasio zadnji kraj ...

Promenio član Dzony93

• bodi biber, 729 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996

Matori nije da hocu da flejmujem,ali ja ovo iskreno nisam pola razumeo.Ovde niti ima zareza,niti se zna koji je padez,znaci katastrofa.

Meni ovo izgleda kao neko nabrajanje al da me ****s1jok.gif

• bodi biber, 729 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996

Shvatam te skroz i ja sam dozivljavao slicne situacije u Beogradu koliko god hoces puta i to na skuteru,a zivo me interesuje koliko ce me stresirati na vecem motoru.

Primera radi : od prestrojavanja bez zmigavca,zatim naglog skretanja na mene direktno(mrtav ugao) i tako ti slicni primeri...

• Svrati ponekad, 98 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07'

Da slazem se takvih situacija ces po BG-u naci milion, ali najgore mi je kada neko ne postuje znake i pravila voznje i ona se kao jos ljuti na tebe e tada mi dodje da se zaustavim i da mu se nacestitam srecne nove godine stvarno.Ljudi kao da misle posto sam na motoru da sam u startu kriv i bahat, uzas.

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Ovo mi se desava u poslednje 2 godine minimum 2 x nedeljno...

Da se iznerviras?

Da gresis padeze, lica i vremena?

Da pravis greske u kucanju? ili

Da ti ne valja tastatura?

:D :D

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Mozemo da se nadjemo svi sa er6 pre pocetka, pa zajedno da idemo pred skupstinu. Samo predlog bez obaveze :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja