Dzony93 368 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Tooo brate narucujem sledeci mesec, sad sam bankrotirao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ti retrovizori su ok ako se ne provlacis izmedju kola i kolona, u suprotnom dobijes fazon 20-30cm na sirini ne mozes da prodjes nigde tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Probijao sam se ja sa skuterom koji je siri od kawe pa je moglo da se prodje a oni mogu da se saviju u zglobu skroz tako da nece toliko da smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan A sta npr. ako treba da se provuces izmedju X3 i X6 u Sremskoj na ulazu u kruzni tok? Aaaa? Cutimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja tih briga nemam . Ovde cela 3-4 x6 ima i to parkirani ispred kafica po ceo dan A vec narucio par ovih, nisam imao jos kinte za hromirane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kad se oni budu savili racunaj da si odvalio retrovizor na kolima pored Milion puta sam stao i pomeram volan levo pa desno da bih prosao i samo razmisljam da je samo 5cm uzi, da je 5cm uzi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Meni siri korman i ovako.... A retko se probijam kroz grad barem sad po nisu smanjeni semafori i napravljeni kruzni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekog interesuje http://www.polo-motorrad.de/de/griffe-logo-22-mm-er-6.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan meni se ti bar end retrovizori ne svidjaju, ali na stranu ukusi mislim da su losa ideja jer moraju da se skinu tegovi sa volana. sto se tice rucki mislim da od fabrickih nema puno boljih sto se tice kvaliteta i osecaja pod rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni su malo tezi od tegica, tako da bi trebalo malo da ublaze vibracije... Jedino da gresim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako ne ko trazi auspuh nov na rasprodaji 240e (+shipping)... http://www.jcmotors.com/p-8296-two-brothers-m2-vale-aluminum-slip-on-kawasaki-ninja-650r-2006-2010-versys-650-2008-2010-er-6n.aspx#.UVNgehyk_rw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan shipping 10-20e,+20% od ukupne cene,i izadje 300e gledao sam,i pricao s ljudima,a mozda ti i carinu naplate za auspuh,to mi je reko milos e-bay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan To mozda nadjes preko na otpadima od havarisanog motora pa da uzmes za male pare.... A i da svercujes pa da nemas carinu.... Sad me ovo podsetilo na lika u nisu sto stavio staru yoshimuru na yugica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan To mozda nadjes preko na otpadima od havarisanog motora pa da uzmes za male pare.... A i da svercujes pa da nemas carinu.... Sad me ovo podsetilo na lika u nisu sto stavio staru yoshimuru na yugica Baki,niko nije glup,svi znaju koliko kosta dobar auspuh i niko nece da ga da ispod cene,pa makar bilo i na otpadu.A i kad je motor havarisan,logicno je prvo da se svi zalete auspuh da mu uzmu,a i ko ce da ide preko zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za nas arrow_ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ako vec ide neko preko. A sigurno nece brate da ti naplati 300 e za polovan ako nov toliko kosta.... A i taj da trazi za polovan toliko taj nije ni normalan vec . Nego ja sam naso neke oko 180-220 e i zvuce dosta dobro nije two bro's ali ipak dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice zvuka najjeftinija opcija je cherry bomb turbo ili vortex, 50$ i direktno za Srb izaci ce 80$ max, i izgled ce biti ok takodje a zvuk sigurno... Ustvari najjeftinija opcija je preprada fabrickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ixil na njega sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://club.dx.com/reviews/text/158931 naso slucajno ovo , jeftina varijanta ako neko oce da proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Brate pusti kineze sad ne vozis skuter vise Ima Lomijev ortak to, ostalo mu original za er6 ako ti treba da znas u svakom momentu dok si na zadnjem tocku pri 13.000rpm koja ti je tacno temperatura ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad provalio da je za skuter hahaha. Ma meni nebitno tolko sad koja je temperatura ulja.. NE divljam po gradu pa da se cimam da ne zakove masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Cacanina koji je na zutom Er-nu par puta prosao kod parka prekoputa autobuske oko 15-15.30h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Koji akumulator treba za er-6n i gde ima da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Koji akumulator treba za er-6n i gde ima da se kupi Pa moze neki, 12 volti i 12Ah , ja sam ovde uzeo svoj, evo linka : http://motoland.rs/moto-delovi/akumulatori-i-punjaci/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 31, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan juce neki kolega na zelenom proso kroz nis , dobar cunak ima Kad smo kod njih ovaj misim da moze na nase cudo http://www.kupujemprodajem.com/Laser-4922091-oglas.htm?filter_id=22312682 Promenio Mart 31, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...